2777
2789
عنوان

🖤🏴بیایید براتون حمد بخونم تو این شب قدر 🖤🏴

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبینای قشنگم فدای محبتت برات حمد و چندتا صلوات می‌فرستم انشالا همون رشته ای که میخای قبول بشی و شادی ...

مرسی از محبتت عزیزدلم :)
انشاءالله شما هم حاجت روا بشی
ممنونم ازت

خواستار تمام کردن ، اما محکوم به ماندن ...

دعا کنید شوهرم دست ار هیزی و خیانت برداره

برات حمد و چندتا صلوات می‌فرستم انشالا که به حق همین شب عزیز به حق حضرت علی شوهرتون به راه راست هدایت بشن و از کاراشون دست بردارن قشنگم🌹

🍂🍁 آرتا پسر پاییزی من 🍂🍁

مهدیس 

دعا میکنم خدا یه آدم خوب سر راه زندگیت بزاره و خوشبخت بشی باهاش

ببخشمش؟ اوکی چون تو گفتی میبخشمش😕🫤 خیلی صحبتات با ارزش بود😕........ از وسعت تنهاییم همینقدر بگم ؛ تنها کس من بودی و من ، هیچکس تو...💔

الهی آمینخداحاجت دلتوبدهشفای پسرمعاقبت به خیری بچه هامدلخوش دادن بدهی هامون

براتون حمد و چندتا صلوات می‌فرستم انشالا به حق همین شب عزیز به تمام خواسته هاتون برسید و حاجت روا بشید مهربونم🌹

🍂🍁 آرتا پسر پاییزی من 🍂🍁

لطفا بنیت سلامتی پسرم اسمش سامیاره مرسی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

سلامتی هممون و آرامش و ظهور امام زمان

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید