2777
2789
کمه 😐 ولی دل خوشی هست بنظر بی ادبی بهت کرده کارش زشت بوده . ببخشید برا ۵۰ تومن گشنه بازی در آورده � ...

چون عیدی نداده این بی ادبیو کنه ؟ 

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
چون عیدی نداده این بی ادبیو کنه ؟

وقتی ب همه میده ب این نمی‌ده آره . .ب آبجی وداداشا کوچیکش حتما داده دیگه  

داره میگه ب همه داد ب من نداد . 

اینم گناه داره مگه سرکار جایی هست ک بهش گفته ت دیگه فلانی 

اونم برا ۵۰ تومن 😐😐  

بنظرم من آره واقعا زشته. خب ب اینم می‌دادی مگه چی میشد مگع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی ب همه میده ب این نمی‌ده آره . .ب آبجی وداداشا کوچیکش حتما داده دیگه داره میگه ب همه داد ب من ن ...

به هر حال عیدی دادن وظیفه نیست 

و هیچوقت نباید توقع داشت ..

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
به هر حال عیدی دادن وظیفه نیست و هیچوقت نباید توقع داشت ..

بله وظیفه نیست و هیچکس هم توقعی نداره و نباید داشته باشه 

اما طرف مقابل هم باید اندک درک و شعوری داشته باشه توی جمع بدونه چجوری رفتار کنه . .لااقل اکه توی جمع ایشون نمیبود باز یه چیزی . 

ولی وقتی جمعشون جمعه اون ک نمی‌خواد ب این بده حداقل یه جور دیگه بده ک ایشون متوجه نشه . 

ماهمه توی سن ایشون بودیم  . بالاخره دل خوشی هست بنظرم خیلی زشت بوده کارشون 

بله وظیفه نیست و هیچکس هم توقعی نداره و نباید داشته باشه اما طرف مقابل هم باید اندک درک و شعوری داشت ...

من هنوزم خیلی فاصله نگرفتم از اون سن 🤣

بیشتر ببینید
به هر حال عیدی دادن وظیفه نیست و هیچوقت نباید توقع داشت ..

نکنه عمه هستی😂🤣 ‌اینقدر دفاع می‌کنیی  و میخوای کمتر عیدی بدی . 

نخیر این حرفا نیست باید ب همه عیدی بدی 🤣😂 

شوخی کردم باهاتون  🙏

ولی بنظرمن سعی کنید تا وقتی طرف دستش جایی بند نیست لااقل تا موقعی دانشجو هست بهش بدید. این نظر منه . نظر شما هم محترم 

ع راس میگی ۱۹ هستی 😂🤣 پس چیه اینقدر گارد گرفتی . خداییش کار ندارم باید بهش عیدی میداد چرا انکار می ...

بایدی در کار نیست

چون اینجا دیدم اکثرا به بچه ها عیدی میدن 

هر چند ما به بزرگ و کوچک و پیر و جوون عیدی میدیم ولی خب ..

بیشتر ببینید
بایدی در کار نیستچون اینجا دیدم اکثرا به بچه ها عیدی میدن هر چند ما به بزرگ و کوچک و پیر و جوون عیدی ...

ببین اوکیه .ولی توی جمعععع باییددد میداد حداقل  ب اون مبلغ فکر نمیکنه کار ندارم ب این فکر کنه ک دل یه نفر رو میشکنه . 

مگه دل شکستن چیه حتما باید خیانت و عشق و عاشقی باشه 

همین چیزای ساده هست 

جلوی جمع بهش نداده و گفته ت فلانی . سنت گذشته. 

اتفاقا توی سن ۱۷ من یادمه چقدر ذوق داشتم برا این چیزا .

حداقل دل نشکنید . لا اقل توی جمع نکنید .