2777
2789
عنوان

خیلی حالم بد شد چیکار کنم

152 بازدید | 12 پست

بچه ها خلاصه میگم خواهرانه راهنمایی کنید.  من و دوستم یه‌کانال داریم بعد یکی از همکلاسی هام هم جدیدا چنل زده و از ما کپی می کرد.  منم متوجه شدم و کاری کردم که  محتوای چنلم و کسی نتونه کپی  . و اسکرین شات از اون کانال گذاشتم ولی اسم کانال و سانسور کردم  و گفتم که چون کپی رفتن تنظیمات و تغییر دادم تا دیگه کسی نتونه کپی کنه . حالا همکلاسیم با اون دوست کنه اش تو چنلشون گفتم از محتوای چرتش استفاده کردیم میخواستیم ری اکشن کاربرا رو ببینیم که دیدیم ری.دی . بعدم ریختن رو سر دوستم . دوستمم بهم پیام داده یه چی بهشون بگو . قبلا هم تو کانالم گفتم که کپی نکنین . بنظرتون چه واکنشی نشون بدم؟؟ کمکم کنین ترو خدا

فردی که از زندگی ناامیده ولی ادامه میده ... :) حتی توی تاریکی عمیق شب ماه و ستاره به نشانه ی امید هست .. ولی آسمون من ابریه 

ببخشید اگر دوست داشتید بگید محتوای کانالتون چیه؟جوابشونو اصلا نده.

محتوا های   روانشناسی و  چیز های درسی میزارم به صورت متن

فردی که از زندگی ناامیده ولی ادامه میده ... :) حتی توی تاریکی عمیق شب ماه و ستاره به نشانه ی امید هست .. ولی آسمون من ابریه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اگر دوست داشتید بگید محتوای کانالتون چیه؟جوابشونو اصلا نده.

اگه توی مدرسه یقم و گرفتن چیکار کنم 

توتلگذام؟

نه قبلا تو تلگرام بود ولی مجبور شدم پاک کنم .الان تو روبیکا  

سعی کن کم جوابشونو بدی،بی اهمیتی خودتونو(خودتو و دوستت)بزنید به اون راه انگار نه انگار.نظر من اینه

آره مجبورم . ولی خیلی میترسم  که کار به دعوا بکشه من فوبیا دارم خیلییی از این چیزا میترسم 

اصن اهمیت نده،اگرم فش دادن بگو هرکس شخصیت خودشو،خودش نشون میده.

به نظرم هرچی گفتن همینو بگو،فبط آروم بدونه حرص،نگار ک برات مهم نیست.

دفعه دوم ک اینو خواستی بگی با پوز خند بگو

حالیم نشد چی نوشتییعنی چی دیدیم ری.دی؟

از زبون اون گفتم.  چرت و پرت میگفت .کلا موضوع حل شد دیگه مهم نیست