2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روم نمیشه سنمم زیاد نیست 😓

خب قشنگم الان کافور بخوری که چی بشه معدت رو داغون کنی هوووف از دستتون که یه چی شنیدین فقط میخاین سلامتیتون رو به خطر بندازین قشنگم ما هم سن شما بودیم الا اگه واقعا نیاز داریی گلم سرت و به چیزی گرم کن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چرا خجالت میکشی 😐 کافور که فقط برای این نیست تو شیرینی هم استفاده میشه برای مرده هم استفاده میشه و برای چیزای دیگه..

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خب قشنگم الان کافور بخوری که چی بشه معدت رو داغون کنی هوووف از دستتون که یه چی شنیدین فقط میخاین سلا ...

بخدا کنکور دارم 

روانی شدم اصلا نمیتونم تمرکز کنم 

چرا خجالت میکشی 😐 کافور که فقط برای این نیست تو شیرینی هم استفاده میشه برای مرده هم استفاده میشه و ...

دیگه الان من برم بگم کافور فقط به ذهن مردم همین میرسه دیگه 

من مجرد که بودم به خاطر میل جنسی بالام رفته بودم عطاری کافور بخرم.همه با تعجب نگام کردن بعد گفتن واسه چی میخوای گفتم میگن بوش خوبه و فلان خالی بستم

گفت میان کیلویی میبرن واسه غسالخونه اینا و کلا پشیمونم کرد منم رو نداشتم اصرار کنم.حس‌میکردم بهم مشکوکم شد نکنه بخوام تو غذای کسی بریزم 😂 چون کشنده هم هست

ولی میل جنسیت هیچ جوره کم نمیشه تلاش بیهوده نکن.تا ازدواج کنی اگه شوهرت آدم گوهی باشه خود به خود میلت صفر میشه

اگه شرایطشو داری همین الان با پارتنرت برو تو رابطه و سرکوب نکن میلتو

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
دیگه الان من برم بگم کافور فقط به ذهن مردم همین میرسه دیگه

اره اینم حرفیه به عطاری بگو برای فلان چیز میخوام دیگه فکر بد نکنه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بخدا کنکور دارم روانی شدم اصلا نمیتونم تمرکز کنم

خب حق داریی تو سن بلوغی و این رفتارات عادیه ما هم تو سن شما بودیم فوران احساسات داشتیم  چرا میگن که تو سن ۱۸ تا ۲۵ سالگی بچه داریی بهترین موقعیت هست چون تو اون زمان هورمونهای زنانگیت بیشترین فعالیت رو دارن نیاز جنسیت بیشتر هست 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اینترنتی دیدم الان بود از همونجا میگیرم

حواست باشه ضرر نداشته باشه یه وقت برات اول یه تحقیق کن بعد استفاده کن