2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هشتاد سالش بود سه ماهه فوت کرد شوهرم نمیاد مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 51 پست
خودت خجالت بکش گریه کردنش برا خودشه حق نداره وظیفه ای ک در قبال من داره فراموش کنهدر ضمن من خودم پدر ...

اگه میدونستی درکش میکردی و بعد ۳ ماه نمیگفتی بریم مسافرت و حتی بیای تاپیک هم بزنی!! 

امیدوارم خدا کسیو گیر تو نندازه..

یکم زمان بده بهش سوگ آدم ها با هم فرق داره اما کم کم با صحبت هم نرمش کن مثلاً بگو تو فکر خودتم برای ...

راستش من هفت ماه زایمان کردم 

کلی حال روحیم بد بود ک شوهرمم مادرش مرد و کسی حواسش بهم نبود الانم ک یکم بهترم برا عید 

حاج آقا غمگینه😩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه میدونستی درکش میکردی و بعد ۳ ماه نمیگفتی بریم مسافرت و حتی بیای تاپیک هم بزنی!! امیدوارم خدا کسی ...

اولا. عقلت همینقدره تو

در ضمن چطور رابطه جنسی براش تعطیل نیست ولی مسافرت تعطیله 

تو هنوز فک کنم بچه ای 

اولا. عقلت همینقدره تودر ضمن چطور رابطه جنسی براش تعطیل نیست ولی مسافرت تعطیله تو هنوز فک کنم بچه ای

میدونستی مردا هر چقدر عزادار تر باشن بیشتر میل به رابطه دارن حس آرامش میگیرن .استثنا هم وجود داره عزیزم .

میدونستی مردا هر چقدر عزادار تر باشن بیشتر میل به رابطه دارن حس آرامش میگیرن .استثنا هم وجود داره عز ...

عه 

منم میل ب رفتن ب مسافرت دارم 

چون عزادار ننشم

ولمون کن باو

من اعتقادی ب عزاداریش ندارم چون برادر خواهراش همه مشکی رو دراوردن

اولا. عقلت همینقدره تودر ضمن چطور رابطه جنسی براش تعطیل نیست ولی مسافرت تعطیله تو هنوز فک کنم بچه ای

این دوتا مسیله چه ربطی بهم دارن.مردا با رابطه به ارامش میرسن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
این دوتا مسیله چه ربطی بهم دارن.مردا با رابطه به ارامش میرسن

خیلی ربط داره

رابطه یعنی اینقد حالت خوبه ک تحریک شدی

اینکه میگن ب آرامش میرسن بله

ولی مقدمات رابطه حس خوب و دل خوشه 

ک ایشون برای رابطه دارن 

ولی برای مسافرت نه

خخخ

خیلی ربط دارهرابطه یعنی اینقد حالت خوبه ک تحریک شدیاینکه میگن ب آرامش میرسن بلهولی مقدمات رابطه حس خ ...

دیگه ما هر چی میگیم به آرامش دعوتت کنیم خودت عزمت و جزم کردی ناراحت باشی.زندگی خودته خودت بهتر میدونی