سلام میخوام از تجربه خودم بعد از عمل بگم شما هم اگه این عمل و انجام دادید بگید چندروز بعد کاملا خوب شدید
من ۶ روز هست عمل کردم حین عمل درد بسیار کمی حس کردم که فورا بهم بی حسی میزدن اولین بیحسی واقعا درد داشت اما بعدش نه خیلی راحت بودم کلا حین عمل به جز بی حسی اولیه هیچ سختی نداشتم بعداز عمل هم فقط یه حسی شبیه مورمور شدن یا خارش داشتم که خیلی کم بود و کلا این ۶ روزه استراحت کاملم و از بدشانسی روز ششم پریود شدم که خب باید توی این دوران خیلی زود ب زود پد رو عوض کنم یکم اوضاعم سخت تر شد اما خب کاریش نمیشه کرد
و مرتب باید اون قسمت رو شست و شو بدم و با باد سشوار خشک کنم و دارو هارو سر وقت بخورم کلا واسه من عمل سختی نبود بعد از عمل هم اصلا خون ریزی نداشتم فقط در حد یکی دو قطره و اینکه مرتب پماد تتراساکلین استفاده کردم
الان تنها مشکلم اینه که نمیتونم درست راه برم و همش باید بخوابم
بخیه هام جذبیه و گفتن حدود یکماه طول میکشه که جذب بشه
و اینکه لابیا پلاستی و هودکتومی باهم انجام دادم و قیمتش با دوروهام حدود۱۱ تومن شد و صرفا جهت زیبایی انجام ندادم یه قسمت از لابیاهام بزرگ تر بود و اذیت میشدم وقت پریودی که پد میزاشتم
در کل عمل راحتی بود واسم و اینکه تا حد امکان اگ قصد این عمل و دارید چند روز بعداز پریودتون انجام بدین که مثه من بعد چند روز پریود نشید
شما تجربه ای دارید؟بعد چتد وقت تونستید بنشینید؟یا درست راه برید؟از نتیجه راضی هستین؟