2777
2789
عنوان

تجربه از عمل لابیا پلاستی

1128 بازدید | 61 پست

سلام میخوام از تجربه خودم بعد از عمل بگم شما هم اگه این عمل و انجام دادید بگید چندروز بعد کاملا خوب شدید

من ۶ روز هست عمل کردم حین عمل درد بسیار کمی حس کردم که فورا بهم بی حسی میزدن اولین بیحسی واقعا درد داشت اما بعدش نه خیلی راحت بودم کلا حین عمل به جز بی حسی اولیه هیچ سختی نداشتم بعداز عمل هم فقط یه حسی شبیه مورمور شدن یا خارش داشتم که خیلی کم بود و کلا این ۶ روزه استراحت کاملم و از بدشانسی روز ششم پریود شدم که خب باید توی این دوران خیلی زود ب زود  پد رو عوض کنم یکم اوضاعم سخت تر شد اما خب کاریش نمیشه کرد 

و مرتب باید اون قسمت رو شست و شو بدم و با باد سشوار خشک کنم و دارو هارو سر وقت بخورم کلا واسه من عمل سختی نبود بعد از عمل هم اصلا خون ریزی نداشتم فقط در حد یکی دو قطره و اینکه مرتب پماد تتراساکلین استفاده کردم 

الان تنها مشکلم اینه که نمیتونم درست راه برم و همش باید بخوابم 

بخیه هام جذبیه و گفتن حدود یکماه طول میکشه که جذب بشه 

و اینکه لابیا پلاستی و هودکتومی باهم انجام دادم و قیمتش با دوروهام حدود۱۱ تومن شد و صرفا جهت زیبایی انجام ندادم یه قسمت از لابیاهام بزرگ تر بود و اذیت میشدم وقت پریودی که پد میزاشتم 

در کل عمل راحتی بود واسم و اینکه تا حد امکان اگ قصد این عمل و دارید چند روز بعداز پریودتون انجام بدین که مثه من بعد چند روز پریود نشید 

شما تجربه ای دارید؟بعد چتد وقت تونستید بنشینید؟یا درست راه برید؟از نتیجه راضی هستین؟

وزن قبلی ۷۲ .وزن فعلی۶۲.۹۰۰ .وزن مورد نظر ۶۱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گوشت اضافه‌رو میدین جیگرکی ها یا میدن دست گربه؟

😐کاش حداقل قبل کامنت گذاشتن بفکر اینکه حال بقیه بهم نخوره باشی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

عزیزم لابیا نامتقارن داشتید؟؟برای من یکی بزرگه یکی کوچیک نمیدونم این باعث شده ادرارم کج پایین بیاد یا نه دکتر که میگه این نامتقارن بودن باعث به وجود اومدن این مشکل شده 

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇
عزیزم لابیا نامتقارن داشتید؟؟برای من یکی بزرگه یکی کوچیک نمیدونم این باعث شده ادرارم کج پایین بیاد ی ...

دقیقا مشکل منم همین بود بله عزیزم 

اول که برید پیش دکتر مد نظر بعداز معاینه بهتون میگه مشکل چیه اصلا این عمل لازمه یا نه

خودت از شکلش راضی هستی الان ?

اره خیلی بهتراز قبلا شده البته با وجود ورم و یه کوچولو کبودی زوده نظر بدم اما کاملا مشخصه که بهتر شده