2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 19206 بازدید | 307 پست
اسی نزار ماشینش و بفرشه اینطوری الان چ وقت ماشین فروختنه شوهرت اصلا هوش اقتصادی نداره ک اینطوری با ...

یکی از اشناهاشون داره ماشینش رو میفروشه شوهرم میخواد اونو بخره

بلد اصلا اخه چه لزومی داره ما ماشینمون رو ارتقا بدیم بهش گفتم بارها ما الویتمون باید خونه باشه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب خواهرشوهرت چرا یه تکونی به خودش نمیده؟ کلا شرایطت واقعا سخته. از طرفی چون قدرشناسی میخوای کمک کن ...

خواهرشوهرم رفته سفر🤣😂

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
خوب خواهرشوهرت چرا یه تکونی به خودش نمیده؟ کلا شرایطت واقعا سخته. از طرفی چون قدرشناسی میخوای کمک کن ...

دست رو دلم نذا  که خونه 

بیشتر ببینید

ولی یه چیزی بگم، من فکر میکنم جای تو باشم خودمو از تمام تصمیم‌گیری‌های مالی شوهرم که از طرف خانواده‌اش هست میکشم کنار. بذار اصلا آتیشش بزنه. چون دیگه دلشو ندارم و توانشو ندارم تو این مورد طعنه بشنوم. 

یکی از اشناهاشون داره ماشینش رو میفروشه شوهرم میخواد اونو بخرهبلد اصلا اخه چه لزومی داره ما ماشینمون ...

الان میخواد ماشین ارتقا بده؟اونوقت با ۳تا چک میتونه ماشین فامیلتون بگیره؟ 

الان میخواد ماشین ارتقا بده؟اونوقت با ۳تا چک میتونه ماشین فامیلتون بگیره؟

اره پول داره مادربزرگ شوهرم فوت شد هر ارثی که به مادرشوهرم رسید تقسیم کرد بین شوهرم و خواهرشوهرم پول اون دستمونه

یعنی به پول فروش ماشین خودش احتیاجی نداره ولی خب اررش ماشینش الان با ۶ ماه دیگه خیلی فرق میکنه

بیشتر ببینید
ولی یه چیزی بگم، من فکر میکنم جای تو باشم خودمو از تمام تصمیم‌گیری‌های مالی شوهرم که از طرف خانواده‌ ...

من دیگه حرص نمیخورم

بیشتر ببینید
اره پول داره مادربزرگ شوهرم فوت شد هر ارثی که به مادرشوهرم رسید تقسیم کرد بین شوهرم و خواهرشوهرم پول ...

نمیشه اون پول پس انداز کنه خونه بخرید😐حتما باید با اون پول ماشین بخره و پول ماشینش ضرر کنه😐

نمیشه اون پول پس انداز کنه خونه بخرید😐حتما باید با اون پول ماشین بخره و پول ماشینش ضرر کنه😐

میخواستیم خونه بخریم

میدونی شوهر من خیلی بلند پروازه خیلی مثلا میخواد تو بهترین جا اولین خونمون رو بخریم

برای اینم باید هم خونه ایی که الان توشیم هم دوتا ماشینی که داریم هم اون پول رو روهم بذاریم بتونیم یه خونه معمولی تو یه محله بالاتر بخریم

مثلا از این محله ایی که هستیم نمیخواد بیاد پایینتر

بیشتر ببینید
حالا ستاره با کی ازدواج کرد؟فک کنم ۲یا۳ماهه پدرش فوت شده

اره

یه دندونپزشک مسن

بیشتر ببینید
اره پول داره مادربزرگ شوهرم فوت شد هر ارثی که به مادرشوهرم رسید تقسیم کرد بین شوهرم و خواهرشوهرم پول ...

واقعا یکم فکر کنه ماشین از یه حدی ام مدل بالاتر دیگ تو این وضیعت جامعه اصن نمیشه اوردش بیرون هر لحظه ممکنه خفتش کنن  ماشین و ببرن

بعد اخه چک واسه پول ماشین اونم ۶ ماه ک روز به روز ارزش پول کم میشه😕

میخواستیم خونه بخریممیدونی شوهر من خیلی بلند پروازه خیلی مثلا میخواد تو بهترین جا اولین خونمون رو بخ ...

شما که حتما الان نمیخواید از این خونه برید میتونید با اون پول یه ملک بخرید بعدا اونو میفروشید این خونه هم میفروشید بهتر از اینه که پول ماشینش ضرر کنه بنظرم منطقی اینه با پول ماشینش و گذاشتن پول روی پولش ماشینش ارتقا بده نه قید پول ماشینش بزنه و با پس اندازش اینکار کنه