2777
2789

من چند مدته با یه نفر تو رابطم قصدمون جدی بود الان ک خیلی جدی تر شده یه سوال برام پیش اومده بیماری پیسی ممکنه ارث برسه به بچم در آینده؟ خیلی خانواده خوبی هستن خیلییی منتها روی دست پدرش سفید سفید بود پرسیدم گفت که این یه بیماری هست اسمش پیسی هست برام الان سوال شده چون پدر اوشون پیسی داره ممکنه اگر مثلا من بعد ازدواجم بچه دار شدم بچم پیسی  داشته باشه؟ مثلا من خودم خانواده پدریم چون کم خون بودن من خودم کم خونی شدید از زمان متولد شدنم داشتم ا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه ارثی نیست. اگه بود که خودشم این بیماریو میگرفت

یکی از فامیل هاشون بیماری پسوریازیس فکر کنم 

اون رو ارثی گرفته برای همین برام سوال شد ممنون قشنگم بابت وقتی ک گذاشتی 

ارثی نیست بخاطر یه سری عوامل مثل استرس و فشار و اینا رنگدانه تغییر میکنه

اما استعدادش رو میتونه داشته باشه که مبتلا شه

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید
احتمالش ضعیفه عزیزم. معمولا به علت نقص سیستم ایمنی و تو سن بالا ایجاد میشه من تا الان ارثی ندیدم باش ...

بنده خدا پیر هم نیس باباش 44 سالشه تعجب کردم اطلاعاتی هم درمورد این بیماری نداشتم