من چند مدته با یه نفر تو رابطم قصدمون جدی بود الان ک خیلی جدی تر شده یه سوال برام پیش اومده بیماری پیسی ممکنه ارث برسه به بچم در آینده؟ خیلی خانواده خوبی هستن خیلییی منتها روی دست پدرش سفید سفید بود پرسیدم گفت که این یه بیماری هست اسمش پیسی هست برام الان سوال شده چون پدر اوشون پیسی داره ممکنه اگر مثلا من بعد ازدواجم بچه دار شدم بچم پیسی داشته باشه؟ مثلا من خودم خانواده پدریم چون کم خون بودن من خودم کم خونی شدید از زمان متولد شدنم داشتم ا
یکی از فامیل هاشون بیماری پسوریازیس فکر کنم اون رو ارثی گرفته برای همین برام سوال شد ممنون قشنگم باب ...
پسوریازیس هم ارثی نیست.
بابام داره این بیماریو. من و داداشام سالمیم. بچههامونم همینطور. بین تمام فامیل پدریم یکی از دخترعموهای بابام این بیماریو گرفته. که درواقع نمیشه گفت ارثیه. هر آدمی امکان داره بگیره.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دایی پدرم پیسی داره. هشتا بچه داره و یازده تا نوه و دو تا نتیجه. به هیچ کدومشون هم منتقل نشده. فکر نکنم ارثی باشه. بیماری ژنتیکی نیست، بیماری پوستیه
یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. انواع قرص رو میخورد ، با مشت توی شکمش میزد، از چهارچوب در آویزون میشد. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم و آویزون شدن مبارزه کردم و همون شکم رو شکافتم و به صورت سزارین بیرون اومدم.
بنده خدا پیر هم نیس باباش 44 سالشه تعجب کردم اطلاعاتی هم درمورد این بیماری نداشتم
تو افراد کم سن تر هم هست ولی بیشتر تو سن بالاتره، اصلا دلیل اصلیش شناخته شده نیست و راه درمان هم نداره، ولی بدن علیه خودش آنتی بادی میآره و رنگدانه های پوست رو هدف قرار میده ولی من واقعا هیچ مورد تکرار شونده تو خانواده ای ندیدم و در موردش نخوندم، مثلا ام اس هم نقص سیستم ایمنی هست ولی تکرار نمیشه
چهل و خرده ای ساله بود که پیسی گرفت. دنبال دوا و درمون هم نرفت، چون توی روستا بودن و امکانات نبود. الان فکر کنم ۹۲ یا ۹۳ سالش باشه. هنوز هم سر حاله.
یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. انواع قرص رو میخورد ، با مشت توی شکمش میزد، از چهارچوب در آویزون میشد. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم و آویزون شدن مبارزه کردم و همون شکم رو شکافتم و به صورت سزارین بیرون اومدم.
E V L I💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠