2777
2789
عنوان

بیماری پیسی ممکنه ارث برسه لطفا بیان راهنمایی کنید 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 130 پست
یکی از فامیل هاشون بیماری پسوریازیس فکر کنم اون رو ارثی گرفته برای همین برام سوال شد ممنون قشنگم باب ...

پسوریازیس هم ارثی نیست. 

بابام داره این بیماریو. من و داداشام سالمیم. بچه‌هامونم همین‌طور. بین تمام فامیل پدریم یکی از دخترعموهای بابام این بیماریو گرفته. که درواقع نمیشه گفت ارثیه. هر آدمی امکان داره بگیره. 

ارثی نیست بخاطر یه سری عوامل مثل استرس و فشار و اینا رنگدانه تغییر میکنهاما استعدادش رو میتونه داشته ...

اگر اطلاعات بیشتری دارید میشه بیشتر توضیح بدید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دایی پدرم پیسی داره. هشتا بچه داره و یازده تا نوه و دو تا نتیجه. به هیچ کدومشون هم منتقل نشده. فکر نکنم ارثی باشه. بیماری ژنتیکی نیست، بیماری پوستیه

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته

نهدایی مامانم پیسی داره. نه بچه‌هاش مشکلی دارن نه نوه‌هاش. هنوز نتیجه نداره که بگم اونا چطورن😁

🥹😂وای عزيز دلم ایشالا 120 سال زنده باشه 

ببخشبد ی سوال راه درمان داره؟ 

بنده خدا پیر هم نیس باباش 44 سالشه تعجب کردم اطلاعاتی هم درمورد این بیماری نداشتم

تو افراد کم سن تر هم هست ولی بیشتر تو سن بالاتره، اصلا دلیل اصلیش شناخته شده نیست و راه درمان هم نداره، ولی بدن علیه خودش آنتی بادی می‌آره و رنگدانه های پوست رو هدف قرار میده ولی من واقعا هیچ مورد تکرار شونده تو خانواده ای ندیدم و در موردش نخوندم، مثلا ام اس هم نقص سیستم ایمنی هست ولی تکرار نمیشه 

جان و جهان من تویی   
سلامت باشی گلمتوی طب سنتی درمان دارهولی طب مدرن نه

اگر اطلاعات بیشتری دارید لطف میکنید بگید 

دقیقا چطوریه مثلا مثل بیماری سرطان که ممکنه طرف بمیره نیست؟ آیا 

اگر اطلاعات بیشتری دارید میشه بیشتر توضیح بدید

بپرس

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ماشالا 😍😂سایش مستدام باشه رو سر بچه هاش

چهل و خرده ای ساله بود که پیسی گرفت. دنبال دوا و درمون هم نرفت، چون توی روستا بودن و امکانات نبود. الان فکر کنم ۹۲ یا ۹۳ سالش باشه. هنوز هم سر حاله.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته

اگر اطلاعات بیشتری دارید لطف میکنید بگید دقیقا چطوریه مثلا مثل بیماری سرطان که ممکنه طرف بمیره نیست؟ ...

اصلا خطر مرگ نداره گلم

دایی مامانم بیشتر از 30 ساله که این مشکلو داره. هیچوقت مشکلی براش پیش نیومده. فقط پوستش رنگ بدی داره. 

توی طب سنتی اگه اشتباه نکنم میگن رسوب سودا توی پوسته. 

اصلا خطر مرگ نداره گلمدایی مامانم بیشتر از 30 ساله که این مشکلو داره. هیچوقت مشکلی براش پیش نیومده. ...

زشته اگر بهش بگم توی طب سنتی راه داره ک بابات خوب بشه؟ 

پدربزرگ و عمه منم دارن 

لکه های سفید تو صورت یا دستاشون هست

ولی بقیه اقواممون ندارن

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید