2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا لعنت کنه اخه چهارسال...من کلا خودم افتادم تو رشته تجربیخانوادم اصرار شدید داشتن به رشته انسانی ب ...

کلا خاندانمون پشتکارشون زیاده دختر خالم بعد 4 سال پزشکی اورد😂

البته اون نظام قدیم بود مثل الان کشکی با رتبه 4000 پزشکی نمیشد بیاری

نه برعکس میتونی باهش کارخونه و کار اگاه بزنی و اینکه استاد دانشگاه

استاد دانشگاه که درامدش یوخده تر😂

بعد کارخونه خودروسازی همینجوریه مگه باید خاندانتا ملیاردر هم نه تلیاردر باشی

من همین داروخونه زدن ازم برمیاد😂

استاد دانشگاه که درامدش یوخده تر😂بعد کارخونه خودروسازی همینجوریه مگه باید خاندانتا ملیاردر هم نه تل ...

نه عزیزم استاد دانشگاه درامدش پرفکت و میتونی تیوری هاتو با یک سرمایه گذار کارگاه بزنی و بعد با درامدش خودتکارخونه بزنی و همراه تیوری هاتو برای کشو های خارجی بفرستی و همزمان کار کنی 

چرا فک نیکنید تو ایران خوب نیست بر عکس عالیه

چیش خوبه ؟ 

منم زیاد ناامید کردن که بدرد دخترا نمیخوره کار کمه برای دخترا استخدامی کمه ببشتر بیکارن جاهای دولتیم اصن زن استخدام نمیکنه

(((( کاربری دست دو نفره ))))

چیش خوبه ؟ منم زیاد ناامید کردن که بدرد دخترا نمیخوره کار کمه برای دخترا استخدامی کمه ببشتر بیکارن ج ...

ببین ایا اونا رفتن تو این زمینه و پرفسورن ببین تو در هر رشته ای باشی تلاش به عالی ترین مرتبه نکنی توی همون پزشکیش میشی عمومی که ادم حسابت نمیکنن

منظورتو نمیفهمم اما داداش من میشت پاش نکته برداری هم میکرد بعد میرفت با اون نکات تست های مشابه حل می ...

باید بخرم دوره های ماز رو ؟ یا میتونم دانلود هم بکنم بببینم 

ببین ایا اونا رفتن تو این زمینه و پرفسورن ببین تو در هر رشته ای باشی تلاش به عالی ترین مرتبه نکنی تو ...

درسته اینم ولی باید شرایط جامعه رم در نظر بگیریم سخت استخدامی پیدا میشه 

درامدش چطوره ؟