2777
2789
شیمی سالیانه جاش بیگ بنگ فراهانی ببینم خوب نیس.؟همچیو کامل میگهریاضیم ضعیفه یکم کاش اونو سالیانه ببی ...

ریاضی با معین کرمی خیلی طولانیه اما فینیتو کامله. اوهوم فراهانی خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین کرمی برای ریاضی عاللللللللییییییییییی

اره اونکه خوبه

موندم سالینشو ببینم یا دوره ی فینیتوشو 

سالیانه خیلی زیاده

یه مساور بهم گفت تو کرمی رو بیاری تو خونتون دائم واست تدریس کنه ولی خودت هیچی تست نزنی درصدت خوب نمیشه

دوستم روزی ۱۳ ساعت میخوند البته اون رشتش مهندسی بود بعد دانشگاش تازه رفت کنکور داد

ببین واقعا بعضی وقتا به قسمته

خواهر من دبیرا قسم میخوردن که از ما بیشتر بلده خواست کنکور ریاضی بده مامانم بزور فرستادش تجربی 4 سال  روزی 15 ساعت خوند هیچی قبول نشد

یه سال با میانگین 8 ساعت و دانشگاش واسه کنکور ریاضی خوند کامپوتر علم وصنعت اورد

چی بگمشما برگرد اون پستشونو که ریپلای زدم بخون

ببین اون گفت دوران نهاییا چجور میخوند این میگه 17 18 ساعت 5 ساعتش تستی بقیش تشریحی

از عیدم که شروع کرده تا کنکور اردیبهشت برعکس 4 5 ساعت تشریحی بقیش تست

ریاضی با معین کرمی خیلی طولانیه اما فینیتو کامله. اوهوم فراهانی خوبه

خب منم میگم کامله ولی همه بهم میگن یسال وقت داری سالیانه ببین.. بخدا امسالم همش سر سالیانه دیدن رفت دیگه نمیخوام اشتباه کنم.. از طرفیم وسواس دارم میترسم درصدام بد شه 

ببین واقعا بعضی وقتا به قسمتهخواهر من دبیرا قسم میخوردن که از ما بیشتر بلده خواست کنکور ریاضی بده ما ...

خدا لعنت کنه اخه چهارسال...

من کلا خودم افتادم تو رشته تجربی

خانوادم اصرار شدید داشتن به رشته انسانی 

باورت میشه رفتم واسه ثبتنام حتی انسانیم قبولم نکردن🤣

کلی مامانم رفت مدرسه گریه کرد

شهریور بود  زنگ زدن گفتن بیا تجربی ثبت نام کن ظرفیتش بیشتره 

ببین واقعا بعضی وقتا به قسمتهخواهر من دبیرا قسم میخوردن که از ما بیشتر بلده خواست کنکور ریاضی بده ما ...

ببین علاقش به مطالب ریاضی بوده و استعداد مهم من یک استاد دارم میگم سه سال برای المپیاد ریاضی خوندم هیچی نیاوردم و 6 ماه برای زیست نقره اوردم 

ببین علاقش به مطالب ریاضی بوده و استعداد مهم من یک استاد دارم میگم سه سال برای المپیاد ریاضی خوندم ه ...

اره واقعا

یعنی دبیر ریاضیش رتبه 6 دکترای ریاضی به مادرم هرچقدر گفت بفرستش ریاضی 

مامانم میگفت نهههههه

الانم تو دانشگاه معدل الف بالای 19

حالا من علاقم ورزش و مهندسی مکانیک بود خودم خجالت کشیدم بگم اصن مستقیم رفتم تجربی😂