fateme_789 مدیر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 606 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 144 پست 😐یسال واسه کنکور وقت داشته باشین واسه چهارتا درس فیلم سالیانه میبینین یا دوره هایی مثل فینیتو و بیگ بنگ رو میبینین و تست زیاد میزنین.. 1404/01/01 | 21:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_789 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 606 متوجه نشدم اما ببین کمیت کیفیت مهمه من دوست صمیمی داداشم از دهم داشت با ساعت مطالع بالا میخوند الان ... هی چی بگم .. دعا کن منم قبول شم
himaaa عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 1322 شیمی سالیانه جاش بیگ بنگ فراهانی ببینم خوب نیس.؟همچیو کامل میگهریاضیم ضعیفه یکم کاش اونو سالیانه ببی ... ریاضی با معین کرمی خیلی طولانیه اما فینیتو کامله. اوهوم فراهانی خوبه
fateme_789 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 606 ببین کرمی برای ریاضی عاللللللللییییییییییی اره اونکه خوبهموندم سالینشو ببینم یا دوره ی فینیتوشو سالیانه خیلی زیادهیه مساور بهم گفت تو کرمی رو بیاری تو خونتون دائم واست تدریس کنه ولی خودت هیچی تست نزنی درصدت خوب نمیشه
کنکوریتون عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 2403 دوستم روزی ۱۳ ساعت میخوند البته اون رشتش مهندسی بود بعد دانشگاش تازه رفت کنکور داد ببین واقعا بعضی وقتا به قسمتهخواهر من دبیرا قسم میخوردن که از ما بیشتر بلده خواست کنکور ریاضی بده مامانم بزور فرستادش تجربی 4 سال روزی 15 ساعت خوند هیچی قبول نشدیه سال با میانگین 8 ساعت و دانشگاش واسه کنکور ریاضی خوند کامپوتر علم وصنعت اورد
کنکوریتون عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 2403 چی بگمشما برگرد اون پستشونو که ریپلای زدم بخون ببین اون گفت دوران نهاییا چجور میخوند این میگه 17 18 ساعت 5 ساعتش تستی بقیش تشریحیاز عیدم که شروع کرده تا کنکور اردیبهشت برعکس 4 5 ساعت تشریحی بقیش تست
fateme_789 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 606 ریاضی با معین کرمی خیلی طولانیه اما فینیتو کامله. اوهوم فراهانی خوبه خب منم میگم کامله ولی همه بهم میگن یسال وقت داری سالیانه ببین.. بخدا امسالم همش سر سالیانه دیدن رفت دیگه نمیخوام اشتباه کنم.. از طرفیم وسواس دارم میترسم درصدام بد شه
رااااااابوگزیط عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 4546 اره اونکه خوبهموندم سالینشو ببینم یا دوره ی فینیتوشو سالیانه خیلی زیادهیه مساور بهم گفت تو کرمی رو ب ... اره من داداشم کرمی و میدید اما خودشم از هر میحث مهم تست زیاد میزد
fateme_789 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 606 ببین واقعا بعضی وقتا به قسمتهخواهر من دبیرا قسم میخوردن که از ما بیشتر بلده خواست کنکور ریاضی بده ما ... خدا لعنت کنه اخه چهارسال...من کلا خودم افتادم تو رشته تجربیخانوادم اصرار شدید داشتن به رشته انسانی باورت میشه رفتم واسه ثبتنام حتی انسانیم قبولم نکردن🤣کلی مامانم رفت مدرسه گریه کردشهریور بود زنگ زدن گفتن بیا تجربی ثبت نام کن ظرفیتش بیشتره
رااااااابوگزیط عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 4546 ببین واقعا بعضی وقتا به قسمتهخواهر من دبیرا قسم میخوردن که از ما بیشتر بلده خواست کنکور ریاضی بده ما ... ببین علاقش به مطالب ریاضی بوده و استعداد مهم من یک استاد دارم میگم سه سال برای المپیاد ریاضی خوندم هیچی نیاوردم و 6 ماه برای زیست نقره اوردم
رااااااابوگزیط عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 4546 خدا لعنت کنه اخه چهارسال...من کلا خودم افتادم تو رشته تجربیخانوادم اصرار شدید داشتن به رشته انسانی ب ... علاقه خیلی مهمه شد هر چند سال براش بجنگ
رااااااابوگزیط عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 4546 اره اونکه خوبهموندم سالینشو ببینم یا دوره ی فینیتوشو سالیانه خیلی زیادهیه مساور بهم گفت تو کرمی رو ب ... خدا کنه بیای برای کنکورت بزنی قبول شدی برای منم دعا کن دوماه دیگه المپیاد دارم
fateme_789 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 606 خدا کنه بیای برای کنکورت بزنی قبول شدی برای منم دعا کن دوماه دیگه المپیاد دارم چشمم
__manely__ عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3641 چرا دیگه فیلم های ماز کلا کارش این بود تستم خیلللللللللللیییییییییی میزد فیلم های ماز رو چطوری ببینیم ؟ (((( کاربری دست دو نفره ))))
کنکوریتون عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 2403 ببین علاقش به مطالب ریاضی بوده و استعداد مهم من یک استاد دارم میگم سه سال برای المپیاد ریاضی خوندم ه ... اره واقعایعنی دبیر ریاضیش رتبه 6 دکترای ریاضی به مادرم هرچقدر گفت بفرستش ریاضی مامانم میگفت نههههههالانم تو دانشگاه معدل الف بالای 19حالا من علاقم ورزش و مهندسی مکانیک بود خودم خجالت کشیدم بگم اصن مستقیم رفتم تجربی😂
رااااااابوگزیط عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 4546 فیلم های ماز رو چطوری ببینیم ؟ منظورتو نمیفهمم اما داداش من میشت پاش نکته برداری هم میکرد بعد میرفت با اون نکات تست های مشابه حل میکرد