2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت باهاشون حرف بزن. و نزدیک شومنم همین مشکل داشتم. خداروشکر رابطمون درست شد

خداروشکر که مشکلتون حل شده.میدونید ما طی چندسال اخیر دعوا مرافعه ها و تهمت های بدی پیش اومد که بدجور فاصله انداخت

پدر مادرت مقصرن؟معمولا پدر مادرا با تبعیض ها شون بذر کینه ونفرت میکارن

ببین من فرزند یکی مونده به آخرم. ولی کسی که توو مریضی پدر مادر بیست چهاری همراهشون هست منم. اونا خیلی توجه نمیکنند. خب طبیعی نیست با من بهتر باشن؟ ولی من بارها گفتم این موضوع رو نشون ندین. مادرم خیلی تلاش کرد باهاشون رفیق بشه ولی اونا فقط دوست دارن ازین خونه جدا شن و برن

ببین من فرزند یکی مونده به آخرم. ولی کسی که توو مریضی پدر مادر بیست چهاری همراهشون هست منم. اونا خیل ...

من فک میکنم همه ی جریان اینی که شما میگی نیست.

اوناهم باید حرفاشونو شنید

این که چرا کمک نکردن شاید دلیل داره که باید از خودشون پرسید

من اینجا نمیتونم حرف زیادی بزنم

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

منم دوتا خواهر دارم

رابطه هامون رسمیه

صمیمی نیستیم

حقیقتش اینه... نمیخوام مهربون باشم چون روزگار با من مهربون نبود... خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید

منم دو تا خواهر دارم 

راستش دلیلش فکر میکنم اختلاف سنی زیاد باشه چون اونا جفتشون متاهل و بچه دارن و کلا فازشون باهام متفاوته

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بیشتر ببینید

من خواهرم دوسالو نیم ازم کوچیکتره به شدددت حسوده

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید