2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودمم کل امسالم بخاطر این فیلما تلف شد. البته مدرسه هم میدفتمبنظرت ریاضیو سالیانه ببینم؟یا همون ف ...

فینیتو ببین خوبه  و کامل

قضاتیم اکیه

شیمی من نکته و تست دی ماه فراهانی میبینم خوبه و کامل

فینیتو ببین خوبه و کاملقضاتیم اکیهشیمی من نکته و تست دی ماه فراهانی میبینم خوبه و کامل

نکته و تست دی همون بیگ‌بنگه فکر کنم

سطحت چطوریه تو؟

اینا هی به من میگن سالیانه ببین . من همینطوریشم وسواس فیلم دیدن دارم..

پایش خوب بوده حتما

نه برعکس اصلا نرسید خیلی از مطالب و بخونه براش الویت بندی کردیم چون یازدهم که هیچی نخوند دهمم تاعید و دوازدهم تابستون هیچی از اول سال شاید جمعا یک هفته با این حساب که دوستاش خیلی جلو بودن اما اون نتیجش از دوستاش بهتر شد

نکته و تست دی همون بیگ‌بنگه فکر کنمسطحت چطوریه تو؟اینا هی به من میگن سالیانه ببین . من همینطوریشم وس ...

من بد نیس حدود دو هفته اس شل کردم کلا

نه سالیانه نبین

نکته  و تستم همون مطلب سالیانه اس فقط تست کمتر میزنن ک خودت میتونی بزنی تست بیشتر اینو من نمیگم مشاورا میگن

سالیانه 

1.فیلم

2.تست

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید
عزیزم سوال آخره موقع امتحانات نهایی چجور واسه کنکور تیر هم میخوند؟

ببین تقریبا مثلا 17 و 18 ساعت میخوند 12 ساعت تشریحی میخوند 4و 5 ساعت تستی و از عیدم برعکس 14 و 15 ساعت میخوند 2و 3 ساعت تشریحی 12 ساعت تستس

پزشکی تهران سراسری قبول شد نه پایه اش از شیمی و زمین و فیزیک و ریاضی تقریبا صفر بود و فقط برای نهایی ...

معدلش قبل ترمیم چند بود؟

‌ما دغدغه ی عراق و لبنان داریم دلواپسی از نفوس ایمان داریم اینها همگی به جا ولی باید دید خود اینهمه بینوا در ایران داریم