2777
2789

خیلی آدم سمی هست من عملا وارد رابطه نشده بودم باهاش خودش میگ فعلا آسیب میبینی میزاریم هروقت شناختمون از هم کامل شد بعدش بچها این آدم یک سال فقط ب من توجه و محبت می‌کرد یکسره کادو میخرید برام اهنگ میفرستاد خیلی توجه می‌کرد منم خیلی بش وابسته شده بودم تا بهمن ک رفت دانشگاه یهویی ی آدم دیگه شد نه ب من پیام میداد نه پیامای منو سین میزد من هی میرفتم باهاش صحبت کنم ببینم مشکل چیه میپیچوند این مدت خیلی خودمو کوچیک کردم جلوش خیلی اذیت شدم تا اینکه از اوایل اسفند دیگه بش پیام ندادم داشتم بیخیالش می شدم یهو دیروز عید و تبریک گف من جوابشو دادم باز خر شدم رفتم ببینم مشکل چیه دوباره همون بازی قبل از آخر بش گفتم واقعا حرف زدن باهات فایده نداره توعم دیگ برام اهمیت نداری باز الان گیر داده بگو چی شده من واقعا خسته شدم چیکار کنم چی جوابشو بدم؟ بنظرتون صلاحه هنوز ادامه دادن با این آدم؟

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

نه معلومه رفته دانشگاه ۲ ۳ تا دختر دیده سرش گیج رفته

بدرد نمیخوره ابا

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
نه معلومه رفته دانشگاه ۲ ۳ تا دختر دیده سرش گیج رفتهبدرد نمیخوره ابا

منم همین فکرو میکنم ولی چجوری تموم کنم ارتباطو میدونم اگه یهویی بلاک کنم کات کنم میره همه جارو پر میکنه تقصیر من بود من نمیخام آبروم بره خیلی هم سر این آدم اذیت شدم عصر بش گفتم دیگه بحث کردن باهات نتیجه ای نداره دیگه ام برام مهم نیستی گیر داده چی شده مگه هنوز جوابشو ندادم کلافه شدم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا شما خانما اصلا قبول نکنید روابط ازاد وارد نشین افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما وارد اینجور روابط ها بدون محرمیت هستن وارد بشین آسیب داره این روابط ازاد ،پوچ هستن از طرفی یادتون نره ما مسلمان هستیم بایدها نبایدها داریم شریعت و طریقت داریم نمیتونیم مثل کشورهای اروپایی فک کنیم تصورات کنیم هدف بسازیم چون ماها نمیتونیم خانما روابط ها بدون محرمیت آسیب صدمات میبینید بدون محرمیت وارد روابط ها ازاد نشین اصلا خانما صدمات اسیب های سخت داره

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید

عزیزم چجوری ندارع بگو من آدمی که رفتارش همیشه یه مدل نیس و نمی‌خوام بلاک کن بگو می‌خوام تموم کنم بلاک تماممممم چون رفته دانشگاه دختر دیده رفتارش عوض شده خوبه بلاک عزیزم قطع ارتباط کن به درد نمیخوره

عزیزم چجوری ندارع بگو من آدمی که رفتارش همیشه یه مدل نیس و نمی‌خوام بلاک کن بگو می‌خوام تموم کنم بلا ...

وای خیلی منو اذیت کرد خیلی لاشیه:) ولی میشه بگی چجوری بگم ک بفهمه تقصیر خودشه؟ چون اینجوری کنم میره همه جا رو پر میکنه ک دیدین فلانی با من چیکار کرد ابرو منو میبره همه جا