خانما پسرم حرفها رو تکرار میکنه و اسم اشیا رو نمیدونه یه چندتایی فقط بلده.غذا جویدن هم بلد نیس.دیروز یکی بهم گفت شاید اوتیسم از دیروز دارم دق میکنم بیاین بگین چجوریه.مثلا بلدن شعر بگن یا مثلا از پله بالاترین برن یا مامان باباشون میشناسن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوتیسم خیلی علامت داره اصلاارتباط چشمی ندارن بازیاشون فرق داره
خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎
ارابطه چشمی داره .میاد بغلمون بوستون میکنه فقط حرف های ما رو تکرار میکنه ضمایر رو جابجا میگه خیلی نگ ...
بچه ها عادت دارن حرفها را تکرار کنن
کودک اوتیسم حرف زدنش مشکل داره کلا فقط تکرار میکنه
خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎