2777
2789
عنوان

چقدر مادرشدن سخته زایمان وحشتناکه

376 بازدید | 52 پست

دوست صمیمیم دو هفته زایمان کرده داغون شده 

سنشم خیلی کمه....میگه رسما پاره شدم...

داغونه انگار افسردست مثل قبل نیست

ادم کمد بشه مادر نشه

چقدر مادر شدن سخته...

کلا ازدواج سمه🤧

بهشت را به بها دهند

نه بهانه

الکی که نیست...باید از دهن شیر رد شی

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ن سم نیس با ادم اشتباه زیر ی سقف رفتن سمه

میشه ی بدبخت مث من

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

اره واقعا سخته

من که از پسش برنمیام👩‍🦯

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

آخ که چه ارزشی داره پاره شی اما مادر شی و یک تیکه از وجودتو که ۹ ماه کمار قلبت بوده بغل کنی 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

پس چرا پدرا بها نمیدن راحت پدر میشن

آره راحت.

پول پوشک و شیرخشک و بیمارستان و دکتر  ودوا و بقیه موارد تا وقتی بچه قد میکشه اون بچه از تو پوشکش در میاره

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊