2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا 

حالا من خودم با ازدواج زیر ۲۸ اینا کاملا مخالفم ، و خداروشکر تفکرم قدیمی نیست ، ولی اون بی فرهنگا اصلا خجالت نکشیدن این حرفا رو زدن ؟ دل شکستن به چه قیمتی ؟ آره درسته اون دختره که گفت ۱۹ سالشه و نامزده ، حرفش به جا نبود ، ولی حقش اون حرفا نبود ، چقدر بهش پریدن چقدر تحقیرش کردن به خودش و خانوادش 

دنیا دار مکافاته ، منکه حس میکنم اون بی فرهنگا معذرت میخام تو غار بزرگ شدن و هیچی از خانواده و ادب و احترام حالیشون نمیشه 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

دقیقا حالا من خودم با ازدواج زیر ۲۸ اینا کاملا مخالفم ، و خداروشکر تفکرم قدیمی نیست ، ولی اون بی فره ...

آفرین که عقاید تونو تو حلق کسی فرو نمیکنید👏

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

بعضیا واقعا خوب جواب ندادن

ولی اون کاربرم خیلی جوگیره

تازه عقدم نیستن هنوز😂 همش دو ماهه که صیغه ان

با اینکه حرف خودش نابجا و نامربوط بود بازم پرقدرت

میخواست جواب همه رو بده. لطفا آدمی که تو 20 سالگی

اندازه 40 ساله میفهمه مثال نزنین. طرف هنوز نمیدونه

چه حرفیو کجا بزنه یا نزنه بعد صلاحیت شوهر کردن داره🥴

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
👏👏👏👏دختره ۱۹ پسره ۲۲نامزد کردن حالا اگه دوست بودن همه به به و چه چه راه مینداختن

سن اشون خیلی خوبه برای ازدواج و عقد دائم کردن،

اما تو نی نی سایت نباید چیزی بگه اینجا برخی کاربرا شاید از روی حسادت حرفهای نامربوط بزنن

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

داستان چیه ؟ میشه بگی ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
بعضیا واقعا خوب جواب ندادنولی اون کاربرم خیلی جوگیرهتازه عقدم نیستن هنوز😂 همش دو ماهه که صیغه ان

میگم تاپیکاشو چک کردم حرف نامربوط زیاد میزنه کلا 

اما این افرادی که حمله کردن عین ویروس پخشن تو جامعه و سر هرچی که باب فکرشون نیست شخصیت نداشته شونو نشون میدن 

سن اشون خیلی خوبه برای ازدواج و عقد دائم کردن،اما تو نی نی سایت نباید چیزی بگه اینجا برخی کاربرا شای ...

راستش پسره کوچیکه از نظر من 

چون پسرا دیر بالغ میشن 

اما بحث اینه که ادما نظرشونو برا خودشون نگه دارن و دل نشکونن 

همین روغن فکر ها اگه همین رفتارو با خودشون داشته باشی بدشون میاد و میگن زندگی هرکس به خودش مربوطه 

اما خودشون سر میکنن تو ما تحت بقیه 

باهمین عقایدجامعه روبه اینجاکشوندن سن ازدواج بالارفته دیگه حتی حوصله بچه داری هم ندارن به ۲۰سال هم میگن کودک همسر!!ازدواج کنن بهتره تااینکه وارد روابط ناسالم بشن وهزارجورضربه بخورن

منکه اصلا ایشونو نمیشناسم و تاپیکشونو ندیدم.

خودم ۱۷سالگی ازدواج کردم و الان ۲۰ سال میگذره و از اونموقع خیلی پخته تر شدم.

اما بنظرم دخترای ۱۷ساله ی الان بیشتر از زمان ما خیلی چیزارو میدونن دلیلشم فضای مجازیه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

کودک همسر زیر ۱۸ سال محسوب میشه نه کسی که به سن قانونی رسیده 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

من ۱۶ سالگی ازدواج کردم

درسم نخوندم

با شوهرمم اختلاف سنی داشتم

سرکارم نرفتم

هیچ کدوم اینام برام کسر شان نیست

من به اندازه خودم مفید بودم

با اینکه سنم کم بود زندگی خوبی رو تشکیل دادم

با یه ادم انسان ازدواج کردم

و پسرمو با جون و دل بزرگ کردم

کتاب میخونم تو زندگیم همه چیز دارم

چیزایی که شاید بعضیا تو مجردی هم نتونن بهش برسن من با شوهرم رسیدم بهش

ولی ولی ولی تو سن کم ازدواج نکنید!

راستش پسره کوچیکه از نظر من چون پسرا دیر بالغ میشن اما بحث اینه که ادما نظرشونو برا خودشون نگه دارن ...

یک پسر ۱۷ ساله تک فرزند پولدار تو دوستان دور ما چند ماه پیش عقد کرد.

اینقدر این پسر عاقل و اهل مطالعه کتاب های مفید هست و تعریفش رو میکنن که خدا می‌دونه.

ازدواج خوب اصلا ربطی به سن و سال نداره

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/