2777
2789

ازدواج کردید باردارشدید و‌اجازه سفر نداشتین .

از قبلش هم خانواده جدی تعارف نکنن با ما بیاین مسافرت 

ووقتی بفهمن پول ندارید برای سفر ،

تعارف کنن بهتون و شماهم نمیرید بخاطر شرایط .

حالا شوهرم گیر داده اگه برای خانوادت مهم بود سفر کنسل می‌کردند بخاطرت 

من مادرم بخاطر خواهرام سفر نمیره اگر اونا نرن و...

از این جور حرفا 

ولی من بعد فوت مامانم وابستگی خیلی ندارم به خانوادم درحد هفته ای یکی دوبار برم سر بزنم بیام . چون شاغلم .

از پدرمم توقع ندارم چون دنیای مردا با زنا فرق داره. 

شوهرم میگه زن بابات که بود میتونست به بابات بفهمونه نرن سفر 

شوهرم با حرفاش ناراحتم میکنه زیادم گرم نیست با خانوادم‌انگار فراریه ازشون .

چیکار کنم 🥲🥲🥲🥲

۸ ام برمیگردن خانوادم ، دوست دارم دوسه روز برم بمونم اونجا. اما شوهرم میدونم میخواد اذیت کنه که نرم بمونم

درحالی که یک هفته رفتم‌موندم اونجا میگه مادرم اینا بخاطر ما نرفتن سفر چون ما شرایط سفر نداشتیم 🤕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر بچستشما شرایط سفر نداریخانوادت چه گناهی کردنشما سر خونه زندگی خودتی اونام زندگی خودشون دارن

منم همینو‌میگم اما چون خواهرش به شدت وابسته هست با وجود ۳ تا بچه هرروز اونجاست فکرمیکنه همه باید اینطوری باشن

چطوری مدیریت میکنی عزیزم

من راهم دوره خانوادمو چندماهی یه بار میبینم شوهرم منو میبره ها اما تو ظاهر باهاشون خوبه پشت سر نمک به زخمم میزنه منم تظاهر میکنم هم خانوادم بین بچه هاش فرق میزارن هم شوهرم از این مسئله سواستفاده میکنم خیلی خستم

اسی منم الان با شوهرم سر همین مسائل خانوادگی‌ که برادرم آدم درستی نیست دعوا کردم و حال روحیم خوب نیست ، بهتره شما سکوت کنی و بحث رو ادامه ندی ، چون فایده نداره 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉