2777
2789
عنوان

چیکارکنم شر ب پا نشه میترسم

58 بازدید | 6 پست

سال نو برهمتون مبارک دوستان تو خانواده شوهرم پارسال ی اتفاق بدی افتاد ی نوع تجاوز بین بچها خونه مادرشوهرم بین پسر ۵ سال جاریم و پس ۱۲ ساله خواهرشوهرم ک ۱۲ سالهه رفته جایی ک ساکت بوده دس درازی کرده به بچه داییش! همون بجه جاریم! الان عموش زنگ زده ب دخترم ک بیا ببرمت گردش اما چرا حس خوبی ندارم اونم ی دختز دخترمنم ۵ سالشه حالا ب عمووداییهام اطمینانی نی میترسم یوقتی ببرتش خونه مادرشوهرم اونجا سوال پیجش کنن اخه این عادتو دارن اززبون بچه حرف میکشن فعلل گوشیشو برنداشتم فک کنم اومده پشت درمون منتها ایفونم خرابه میترسم بره ب شوهرم بگه ک زنت بجرو ب من نداد ببرمش تفریح عموش مجرد هس

به خوشی بیای دلبرم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا جووبشو جی بدم

هزارتا بهونه 

بچم مریضیه سرماخورده شرمنده میخوام ببرمش بیرون بگو میخوام ببرمش آریشگاه اسهاله یبوست هرچی اصلا از قصد یه بهونه الکی بیار تروخدا ریسک نکن بزار ناراحت شه شوخی بردار نیست که یه عمر پشیمونی 

بعدم خدای نکرده چیزی بشه شوهرت فک میکنه کیو مقصر میدونه تو رو به عنوان مادر 

عموی بچت ؟ به هر حال هرکی میخواد باشه بگو من بچم از خودم دور بشه اعصابم خراب میشه یا هر بهانه دیگه ای بیار مهمم نیست که طرف بهش بربخوره بزار همه جا هم بپیچه که کس دیگه ای همچین توقعی نکنه بچه که اسباب بازی نیست