2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشین خریدن برای پسر حماقته😂

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
بیشتر ببینید
عزیزم لیاقت و جنبه ش بعد ازدواج رو میشه هروقت موقع بحث و دعوا گفت خودت خواستگاری کردی منو تا عمق وجو ...

کلا آدمی نیست این مسئله رو نقطه ضعف نشون بده

من خوب شناختمش واقعا

نه اینطور نیستدرسته اکثر مردا جنبه ندارن. ولی من طرفمو خوب شناختم و بعدش باهاش حرف زدممیدونستم آدم ح ...

لابد واقعا ارزشش رو داره که همچین کاری کردین.

چند روز گذشته؟ باید صبور باشید، بعد یک هفته یک پیام بزارید و احوالشون رو دوستانه بپرسید. خودشون حرف رو میکشونن به خاستگاری. یا اگر هم نگفت، شما بپرسید: هنوز باید منتظر بمونم؟

درنهایت باید جنبه خیلی چیزا رو داشته باشید. جنبه جواب منفی، جنبه حرف و حدیث تو زندگیتون. فقط نک انگشت رو نبینید.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
دخترررررررتاپیکتو دیدم گفتی میخوای براش ماشین بخریچیکار داری میکنی با خودت؟ چند سالته؟ اون چند سالش ...

منم یه همچین دوستی داشتم 

مهریه گرفته بود واسه پسره ماشین گرفت 

پول میداد 

اخرشم مشخص شد پسره زن داشته 

پول میگرفته به اون برسه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
کلا آدمی نیست این مسئله رو نقطه ضعف نشون بدهمن خوب شناختمش واقعا

چجوری شناختیش اگه باهاش دوست نبودی؟

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
بیشتر ببینید
چرت میگه😂فیکه

آره بابا معلومه، حدسم اینه که یه پسر پشت این کانت نشسته و الان داره تند و تند از جوابا اسکرین شات میگیره که بزاره تو پیجای زن ستیز🫠

بیشتر ببینید