2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلهدر درجه اول به خودمون وفاداریم

خیلی عاقلانه صحبت میکنی این از آگاهی زیادته

آفرین💚🌱همیشه سنجیده برخورد میکنی

کتاب زیاد میخونی؟

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

A💙R💙F

خیلی عاقلانه صحبت میکنی این از آگاهی زیادتهآفرین💚🌱همیشه سنجیده برخورد میکنیکتاب زیاد میخونی؟

شما لطف دارید 

سنم از بقیه کاربرا بیشتره و طبعا دیدم کمتر احساسیه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
شما لطف دارید سنم از بقیه کاربرا بیشتره و طبعا دیدم کمتر احساسیه

خیلی بزرگواری عزیزم

آدم از هم صحبتی باهات لذت میبره

یه خانم آگاه و با سواد 💚سلامت باشی انشالله

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

A💙R💙F

خیلی بزرگواری عزیزمآدم از هم صحبتی باهات لذت میبرهیه خانم آگاه و با سواد 💚سلامت باشی انشالله

منو شرمنده لطفتون میکنید ❤️❤️❤️❤️❤️

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

من عاشق شوهرم و بعد ده سال خیلی بهش اعتماد دارم اما اوایل ازدواجمون یک چیزی ازش دیدم و نتونستم ثابت کنم بعد هشت سال یک دفعه انگار مثل برق گرفته ها تازه فهمیدم که اوایل با کی بهم خیانت کرده اما چون سالها گذشته بود و میدونستم همه چی تموم شده بازگو کردنش بیشتر مثل جوک میموند ولی یک چیزی ته دلم نابود شد که حتی خودش نفهمید با من چیکار کرده 

😂😂😂زنت باید وفاداریو از تو یادبگیره ک تو سایت خانوما پلاسی

هرجور میخوای فکر کن، نظرت هم مهم نیست. حتما یه دلیلی داشته که اینجا عضو شدم، ضمنا کی گفته این سایت زنونست؟ مطالبش که بدون عضویت با کوگل کردن هم میشه دید