2777
2789
خب دو سه روز به احترام اما علی صبر کنیم چیزی نمیشه که ۱۳ روز عیده امام علی ارزشش بیشتر از این‌است ه ...

عزیز دلم خیلی غم داره. ۲تا بچه گردنمه. میترسم سکته کنم از غم

و گرنه هر سال الانا جوشن کبیر میخوندم 

بخدا تو خودم مدام گریه میکنم فقط جیخام مغزم خاموش شه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب از اینترنت یه سریال یا فیلمی دانلود کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اونایی که خیلی گله دارن سال‌های قبل مگه چه کار خاصی میکردن الان به خاطر امام علی نمیتونن طاقت بیارن ولله همینجا همه میگفتن ما خونه فامیل نمیریم همه فامیل هامون فلانن با همه قهریم و بهمان یه عده هم میگفتن ما تلوزیون ایران و چندین سالی هست نمی‌بینیم حالا امسال اینطوری میگن جلال‌جلالخالق 

من تیزر ش رو دیدم خیلی مضخرف شده بازیگراش بد شدن دیگه ارزش دیدن نداره

دقیقا

مثلا همین فهمیه از بس عمل کرده اون جذابیت قبلیش رو از دست داده،کاش کارگردان نمیذاشت اون همه عمل رو صورتش انجام بده خیلی زشت شده

من دلم همون چهره ی ساده ی شمالی رو میخواد

اونایی که خیلی گله دارن سال‌های قبل مگه چه کار خاصی میکردن الان به خاطر امام علی نمیتونن طاقت بیارن ...

حق نواختی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
من تیزر ش رو دیدم خیلی مضخرف شده بازیگراش بد شدن دیگه ارزش دیدن نداره

منم دیدم نمیدونم باید ببینم تا نظر بدم

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

عزیز دلم خیلی غم داره. ۲تا بچه گردنمه. میترسم سکته کنم از غمو گرنه هر سال الانا جوشن کبیر میخوندم بخ ...

عزیزم قطعا ناراحتیت از جای دیگست وگرنه غم اهل بیت بعدش نشاط میاره افسردگی نمیاره برای بچه ها پویا بزار ۲۴ برنامه داره این روزها

دقیقامثلا همین فهمیه از بس عمل کرده اون جذابیت قبلیش رو از دست داده،کاش کارگردان نمیذاشت اون همه عمل ...

اره مژه های بلند کاشت کرده . بهتاش موهاشو بلند کزده دم اسبی بسته خیلی عوض شدن 

عزیز دلم خیلی غم داره. ۲تا بچه گردنمه. میترسم سکته کنم از غمو گرنه هر سال الانا جوشن کبیر میخوندم بخ ...

الهی عزیزم

اگه امکانش داری ماهواره نصب کن تی وی ایران ی روز در میون عزاداریه 

من خودمم هر چی به مامانم میگم ماهواره نصب کنیم میگه نه خودمم افسرده شدم

دلم میخواد نمایش خانگی نگاه کنم اونم تو گوشی خوش نمیاد

عزیزم قطعا ناراحتیت از جای دیگست وگرنه غم اهل بیت بعدش نشاط میاره افسردگی نمیاره برای بچه ها پویا بز ...

غم زندگی هست 

کاش درک کنی

کاش فقط برام دعا کنی

و گرنه من چهل و خورده ساله هم دین میدونم هم ائمه 

خدایا کمک مردمان کشورم کن.