2777
2789
عنوان

خانوادتون از چند سالگی دوس داشتن شما ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم دوست داشتم ازدواج کنم چون راستش خونه ی پدر و مادر بهم خوش نمیگذشت پدرم اخلاقش تند بود ، برای خرج کردن خسیس بودن ، گیر بودن و ... 

وقتی خواستگار میمومد مخالف بودن میگفتن باید بری سر کار البته برای پیشرفت من نبود برای این بود بمونم درسم تموم بشه سر کار برم جهیزیم رو با پول خودم بخرم بلکه اضاف بیارم یه چیزی هم بدم اونا با این شعار که پسر پررو میشه همینجوری آماده دختر بهش بدیم(دروغ میگفتن با وجود وضع مالی خیلی خوب خسیس بودن و هستن) خلاصه منم زدم تو حالشون تو دوران دانشجویی سن ۱۹ نامزد و بعدشم ازدواج کردم یه قرونم بهشون نماسید🤣

عزمزمه تو تاپیک قبلی نشد جوابتو بدم قفل شده بود اگه بری بخونی متوجه میشی که منم با ازدواج تو سن کم ...

دوستیه ساده مشکلی نداره ولی رابطه جنسی واقعا مسئله سازه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید