2777
2789

موهام خیلی خشکه پارسال کراتین کردم و تا شونه هام بود خیلی ناز و نرم شده بود الان موهام بلندتر شد تا بند سو...ین بنظرتون کراتین کنم یا فقط پروتئین کنم ک فقط نرم بشه موهام حالت داره نیخوام تا کمر بلند کنم کدوم بهتره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جدی؟ اخه بمن گفت پروتئین صافی نداره

واسه من داشت کامل شلاقی شد کاش می‌تونستم عکس بزارم که ببینی 

البته موهای خودمم لخته 

ولی خوب مامانمم انجام داده اون موهاش وز هست اونم شلاقی شد 

واسه من داشت کامل شلاقی شد کاش می‌تونستم عکس بزارم که ببینی البته موهای خودمم لخته ولی خوب مامانمم ا ...

چه جااالب 😍ممنون عزیزم پس این بار فقط پروتئین میکنم شاید برای منم شلاقی شد

بخاطر ظاهرش یا کلا کراتین بده؟

کراتین بده 

پروتئین خیلی بهتره

هم صافی داره هم درمانیه 

البته صافی و ماندگاریش به اندازه کراتین نیست ولی خوبه

من موهام کاملا شلاقی و ابریشمی شده بعد پروتئین تراپی 

من پناهم🥕۲۵ سالمه و شیفته هنر و موسیقی ام🎨🖌️🎹🎼یه پیشی دارم به اسم آقای هویج که عشق مامانشه🥕🐈

چه جااالب 😍ممنون عزیزم پس این بار فقط پروتئین میکنم شاید برای منم شلاقی شد

به نظرم بستگی به کراتین کار داره 

یکی از دوستام کراتین کرده بود بعد از سه روز که رفته بود حموم موهاش موج دار شده بود بعد بهش گفته بود بیا باز مواد بزنم 

کراتین بده پروتئین خیلی بهتره هم صافی داره هم درمانیه البته صافی و ماندگاریش به اندازه کراتین نیست و ...

خیلی خوبه اگر صافم بشه چون موهای منم یکم موج داره پایینش کراتین مونده و لخت هست