2777
2789
عنوان

آزمایش نخاعی نوزاد

321 بازدید | 31 پست

خانمادخترم عفونت خون داشت ک بستری شده ازبدو تولد الان هفت روزه ....دکتر ازمون رضایت نامه گرفت برای آزمایش نخاع ک عفونت خدایی ناکرده ب مغز نرسیده باشه ولی من خیلی مخالفم توروخدایی کسی تجربه داشته خطری نداره

الهی بگردم چه قدر دردش میاد 🥲🥲🥲

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اعصابم خیلی خورده ولی ایناب کنارخطری نداره خدایی ناکرده

خطرش رو نمی‌دونم اما انشاالله به حق همین شب و وقت عزیز سلامت بیاد بغلت

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

یبار دخترم ریه هاش عفونت خیلی شدیدی کرده بود یادمه اون سال بچه های زیادی اینطور درگیر بودن هر بچه ای میاوردن بیمارستان تقریبا از عمده ی افراد این رضایت نامه رو میگرفتن ما رضایت ندادیم ولی همونجا خیلی ها هم انجام دادن مشکلی هم پیش نیومد .ان شاءالله حال بچه ات زود خوب میشه 

صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟من از همهمه ی اهل زمین بیزارم...
اطلاعی ندارم ولی انشالله طوری نباشه و سلامت بغلش کنید

انشالله حال عمومیش خوبه تحمل ب شیر دارن چ میگیرن از۵سی سی درروز شده ۱۵سی سی فقط چون عفونت خون ریع داشته دکترش گفت باید آزمایش نخاعی بگیره میترسم از عوارضش

خطرش رو نمی‌دونم اما انشاالله به حق همین شب و وقت عزیز سلامت بیاد بغلت

انشالله توروخدا دعاکنید ی صلوات بفرسین براش این آزمایش منفی بشه خطری نداشته براش

انشالله توروخدا دعاکنید ی صلوات بفرسین براش این آزمایش منفی بشه خطری نداشته براش

حتما عزیزم

بیشتر ببینید

قطعا هیچ روش تهاجمی ای خالی از عوارض نیست 

اما اینو بدون اگه خدایی نکرده مغزش عفونت کرد و مننژیت شد عوارض فوق‌العاده خطرناک و غیر قابل برگشتی داره 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚