2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به پوست من چندتا چیز خیلی جواب دادیکی ماسک سیب زمینی میتونی عسل و خیار و گلاب هم قاطیش کنییکی هم پما ...

پمادزینک اکساید رو چجوری و چند وقت یک بار میزنی

پیرینسس🎀🤍

منم اصلا پوست دستم اینقدر خوبه ولی صورتم وایی کدرررره هرچی ابرسانم میزنم فایده نداره با صابونم میشوره مث کچ میشم اما شفاف قشنگ که میخوام نمیشه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

من یه دوره یکساله تموم خورد و خوراک و شوینده صورتمم عرق کاسنی دوآتیشه بود

الان چهار پنج ساله صورتم همونقدر شفاف و بدون جوش هست

این لینک دعوت منه برنامه میلی، خیالتون راحت معتبره خودم برداشت داشتم اگه خواستید نصب کنید ممنون ازتونhttps://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom

پمادزینک اکساید رو چجوری و چند وقت یک بار میزنی

من طبق برنامه نمیزدم

مثلن شاید حدود دو سه ماه روزی یبار استفاده میکردم

الان خیلی وقته دیگه به صورتم نمیزنم

ولی گاهی دستام که میسوزه یا جایی از بدنم زخم بشه میزنم سریع خوب میشه جاشم نمیمونه

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹