2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیز جان نینی سایت پر آدم بی ادب و بی فرهنگه و واقعا دل شکستن براشون خیلی راحته نمی‌گم من آدم خوبیم ولی تا جایی که میتونم خود خواسته دل نمیشکنم منم واقعا ناراحت شدم از حرفا و برخورداشون باشما درسته حرفتون جاش اونجا نبود ولی بی فرهنگی و بی تربیتی و بی شعوری یه عده خیلی آشکاره نمی‌دونم چه جور خانواده ای نتیجه تربیتش میشه اون چیزی که تو اون تاپیکی دیدیم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
بهتره کمتر زخم زبون بزنید یه پیام اشتباهی گذاشت هزارنفر دعواش کردن . بگردید اشتباهات زندگی خودتونو پ ...

والا خودش که معتقد نبود اشتباهه

پرقدرت جواب بقیه هم میداد😂 از بچه ای که تازه نامزد کرده

و جوگیره انتظار بیشتری نمیشه داشت

خوبه 2 ماهه نامزد کرده انقد جار میزنه😑

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
منم نمیگم بیاد جدا شهولی نباید تبلیغ کنه که ازدواج توی این سن خیلی خوبه

شما ازدواج نکن سرتم از زندگی ایشون دربیار . چه دیکتاتوریه راه انداختید تو سایت . هرکی نظرش مخالف شماها بود دسته جمعی میریزید سرش

عزیزم خودتو ناراحت نکنزمین گرده

شما هم به قول یکی از دوستان قفل کن تاپیکتو می‌دونم سخته ولی سعی کن اهمیت ندی یه عده انقد کمبود داشتن تو زندکیشون که سعی دارن اونارو با به دیگران نسبت دادن تامین کنن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید