2777
2789
عنوان

قراره خونه بخرم 13میلیارد بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 113 پست
من خونه ویلایی دوست دارم میتونیم تو شهر خودمون با ۱۳ میلیارد قشنگ ترین خونه و نزدیک ۱۰۰۰متر بخریم ا ...

عکس بزار 

مبارکه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم همین قیمته و در ضمن میتونین آگهی های دیوار نگاه کنید خونه قیمت مناسب تر هم هست

ن همین قیمت نیست بخدا😂

من تهرانم دیگه تو جنوب تهرانم با ۱۳ متر ۲۵۰ متر ویلایی نمیدن 

پونک که غرب تازه 

آره عزیزم همین قیمته و در ضمن میتونین آگهی های دیوار نگاه کنید خونه قیمت مناسب تر هم هست

لطفا کمتر چرت بگو اصلا تا حالا تهران از نزدیک دیدی ؟؟؟!!!

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

توجه کنید که قیمت متراژ حیاط با قیمت متراژ ساهت بنا یکی نیست و پایینتر هست، فکر کنم قیمت متراژ حیاط یک سوم یا نصف قیمت متراژ زیربنا هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
عکس هاشو دیدم فقط باید داخلش بهش برسیدخوب بود

کجا بودن عکسها؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید