2777
2789
عنوان

شب قدره دعا با زبونی که گناه نکردی حتما مستجاب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا از ته دلتون دعا کنید هر چه زودتر شاغل بشم در ارگان مدنظرم😔🙏🏻

چشم عزیزم 

انشاالله بزودی شاغل میشی نگران نباش

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

چشم عزیزم انشاالله بزودی شاغل میشی نگران نباش

قربونتون برم

محبت‌هات یادم نمیره

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

برام دعا کنید امسال ازدواج کنم خوشبخت بشم اسمم فرزانه 💜 

برای سلامتی و آینده پسرم آرتا هم دعا کنید 💜 💜 💜 

برای رفع مشکلات مالی خانواده ام هم دعا کنید 💜 💜 

هرکسی رو لایک کردم بدونه دعاش کردم و براش صلوات می‌فرستم💜💜💜

اسی برات صلوات فرستادم انشالا حاجت روا بشی 💜💜💜

🍂🍁 آرتا پسر پاییزی من 🍂🍁

عزیزم فرهنگیان؟

نه گلم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
برام دعا کنید امسال ازدواج کنم خوشبخت بشم اسمم فرزانه 💜 برای سلامتی و آینده پسرم آرتا هم دعا کنید � ...

ممنون

چشم عزیزم 

امشب رو از دست ندین

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

همگی دعوتید تاپیک اخرم

بیشتر ببینید

عزیزان پای سجاده ام برای همتون دعا میکنم

انشاالله خواسته دلتون با مصلحت خدا یکی باشه