2777
2789

مرتیکه آینده خراب کن ، با این بی پولی و بداخلاقیش فقط بلد بوده بچه پس بندازه و بزنه توی سرشون. 

انگار من ماشین حسابم که دم به دقیقه میگه حساب کن. خو عامو برو با گوشیت حساب کن

همش میگه خداردشکر که بانک قبول نشدی وگرنه بیچاره میشدم، حالا انگار کلا برا من چک پول میکشیده.

منِ بدبخت کل مقطع دبستان، راهنمایی، دبیرستان،کارشناسی، ارشد جمعاً رو هم صد میلیونم خرجم نکرده. چهارتا کتاب تست برا کنکورم گرفت از بس غر زد که کلا انگیزه‌ام برا کنکور از دست رفت افسردگی گرفتم افتادم کنج خونه. دانشگاه سراسری قبول شدم پول بلیط اتوبوسم با هزار دعوا و...میدادن و نصفه شب هی ده هزارتومن رو چک میکردن که تا یه هفته بره. توی اون ۶ سال دوران دانشگاه یه بار هم با دوستام یه کافه نرفتم و میپیچوندمشون.

من نمیدونم منت چی سرم میذاره

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده ایرانی همینجوره همیشه یکی از اعضاش حداقل باید سمی باشه

تیمارستانین. یه مودی روانی کل خونواده رو روانی میکنن

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

تا مادر هست غمت نباشه من خودم مادر ندارم زندگیم پوکیده تا مادرت هست غمت نباشه دعا کن ماهم عاقبت بخیر ...

خدا رحمتشون کنه💔

ان شالله به هر چی که میخوایی و به صلاحته برسی و حال و هوات خوب بشه 🧚‍♀️

میدونم چی میگی عزیزم ،منم از طرف مادرم کلی زخم خوردم،چاره کار فقط جدا شدنه حالا به هر نحوی چه اشتغال ...

از شانس گندم بعد از این همه سازمان و اداره برای معلمی قبول شدم، اینم مگه چقدر میدن که بشه مستقل شد.‌

اعصابم داغون شده دیگه فکر نکنم برای کار توی مدرسه هم مناسب بشم

از شانس گندم بعد از این همه سازمان و اداره برای معلمی قبول شدم، اینم مگه چقدر میدن که بشه مستقل شد.‌ ...

خوشبحالت خدا را شکر کن همونم باز اب باریکه ای هست ،من که دوبار شرکت کردم نتونستم قبول شم کلا نابودم

خوشبحالت خدا را شکر کن همونم باز اب باریکه ای هست ،من که دوبار شرکت کردم نتونستم قبول شم کلا نابودم

امسال تاثیر نمره کتبی ۷۰ درصد شده. از الان شروع کن روزی شیش_هشت ساعت بخون (منابع اصلی رو بخون و هر درسی حجمش زیاد بود خلاصشونو بخون) حتما قبول میشی، آزمونش خرداد هست. البته دبیری چون ظرفیت کمه سخته

امسال تاثیر نمره کتبی ۷۰ درصد شده. از الان شروع کن روزی شیش ساعت بخون (منابع اصلی رو بخون و هر درسی ...

والا از پاییزه میخوام بخونم اما اصلا انگیزه ندارم ،ولی باید یکاریش بکنم نمیشه اینجوری بمونم گوشه خونه

از شانس گندم بعد از این همه سازمان و اداره برای معلمی قبول شدم، اینم مگه چقدر میدن که بشه مستقل شد.‌ ...

معلمی شغل انبیاست.  یادت باشه پولش شاید کم باشه اما برکت میاد تو زندگیت 

گاهی ثروت داری آرامش نداری . معلم بودن عالیه هیچ وقت خودتو دست‌کم نگیر