2777
2789
عنوان

کاربر جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری قفلش کنم ؟

نمیدونم دیگه الان یک ساعته داریم راجب همین  حرف میزنیم😂😂😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

دایره رنگ نارنجی کنار پروفا چیه ؟ ( شبیه بچه های کوچیک شدم هی میپرسم این چیه اون چیه :) 😂 )

نمیدونم😂😂😂😂😂اااااا من کلا هیچی نمیدونم ولی سبز یعنی آنلاین .مشکی یعنی افلاین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

پس چجوری ادامه دادی تو این سایت دختر ؟ 😂😂❤️ یاد گرفتم میام بهت میگم 😂👍

اومدم پیشت باهم یاد بگیریم دیگه 😂😂😂😂😂

نارنجی حتما یعنی نیمه انلاین یه پاش تو سایته یه پاش بیرون =) 😂😂

پاره میشه که اینطوری😂😂😂😂😂