2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روغن هات اویل زود موها رو رشد می ده ؟

کلن خیلی روغن متفاوتی بود و هم به ریشه میزدم همم ساقه هام .... دوتاهم روغن دستساز هندی گرفته بودم اونام محشرر بودنا اصلن مثل روغنای عطاری ما نبودن

من مکمل هم مصرف میکردم اینا همش در کنار هم بود

و کش موهام ساتن بود

قیچی مخصوص موخوره داشتم

شونه م چوبی بود

خودمم ماساژ میدادم موهامم

روبالشتیم ساتن بود

موقع شونه کردن اسپری میزدم و بعدش چند قطره آرگان میزدم

چون وسواس دارم و باید خودمو بشورم بخاطر موهام فقط سر به پایین میشستم

با موی خیس نمیخوابیدم

حوله میکروفایبر استفاده میکردم

بهترین کار اینه یه آزمایش بدی و بعد در کنار مکملها این کارهاب متفرفه رو انجام بدی با تنبلی تخمدان رو چک کنی

من موهام کم پشت بود و در کنار مکمل اینا رو هم میزدم رشد موهام واقعن خوب بود و کلی بچه موهم در می اوردم 

همه چی می تونین بزنین تا دو سه سال مشگل داره آب پیاز قرمز و حنا فقط باید بهش بسازه ریزش مو هم دارن ؟

نه ندازه موهاش لخت خرماییه،دلم نمیاد حنا بزنم براش میترسم قرمز بشن،البته اول بردم سالن کوتاه کرد پاییناش با تیغ زد براش،از اون ب بعد اون حالت لخت شلاقی موهاش ازبین رفته الانم نرم جنس موش ولی ن ب زیبایی قبل،،تو بچگیش ک خودم کوتاه میکردم لختیشو داشت نمیذونم بخاطر تیغه یا چی!

برای خوب شدن حال دلم لطفا یه صلوات بفرستید با دل پاکتون 🙏