2777
2789
عنوان

چند سال پیش روز عید قربان دوست شوهرم که اصلن تا حالا ندیدع بودمش

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 21 پست
اونا نیومدن واسه من چند سال پیش سر زده اومدن همون روز اب قطع بود با چه سختی شام گذاشتم خور ...

وایی چقدر بد انگار فقط واسع شکم اومده بودن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
اونا نیومدن واسه من چند سال پیش سر زده اومدن همون روز اب قطع بود با چه سختی شام گذاشتم خور ...

چقدر بد مهمانهای شما انگار صرفا واسه غذا اومده بودن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد بگیر فقط خودت مهم باشی و بس فهمیدی تو اگه دستت رو تا آرنج پر عسل کنی بازم یه حرفی هست پشت سرت اگه الان میومدن خونت مطمئن باش باز از اون طرف حرف و حدیثی بود 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اخه شام نموندن فقط زحمت درست کردن تدارک دیدم شام نخورده رفتن

اهان بد برداشت کردم 

کاش میدیدن که تو زحمتی محترمانه تر برخورد میگردن مثلا می گفتن واسه خاطر ما سرپایی همون شام رو می نشستن و تا اماده شدنش

بیشتر ببینید
صبح ساعت ۶ زنگ زد گفت میائیم ما هم گفتیم نیم ساعت قبلش اطلاع بدین

ببخشید عزیزم ۶ صبح زنگ زده گفته داریم میایم دیگه چرا گفتین نیم ساعت قبل؟؟برلی نهار  میامدن دیگه ..میتونستین بگید نیست رفته خونه مامانش ان شالله بعد دهم بچه بیایین

ببخشید عزیزم ۶ صبح زنگ زده گفته داریم میایم دیگه چرا گفتین نیم ساعت قبل؟؟برلی نهار میامدن دیگه ..می ...

اینقدر دور بر بع هم ریخته بود که گفتم نیم ساعت قبل بگن من تو اون نیم ساعت تند تند جمع کنم

بیشتر ببینید