2777
2789
عنوان

کیا ازدواج دومشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 133 پست
ممنون عزیزم ان شالله مامانت چه به فکرته من مامانم فقط طرف بچه است میگه بچه رو پیش خودت نگه دار نذار ...

آره عزیزم بهترین کار همینه انشالله خواستگار خوب که داشتی حتما ازدواج کن خدا بزرگه حتما خوشبخت میشی

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خداروشکر انشالله خوشبختشی عزیزم

فدا گلم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
شما بالاخره بچه دار شدی؟

نه عزیزم من یکساله طلاق گرفتم 

اگر در جریان تاپیک های قبلیم بوده باشی عاشق بچه بودم اما پارسال شوهرم یه دفعه قصد جدایی کرد بهم گفت دوست ندارم گفت تا الآن برات نقش بازی می‌کردم و منتظر بودم خودت خسته یشی بری اما نرفتی و دیگه نخواسته با من زندگی کنه و علت اینکه بچه نمی‌خواست هم همین بوده از اول قصدش جدایی بوده و نخواسته بچه ای این وسط باشه 

من الان یه ساله جدا شدم سخت گذشت اما گذشت الآن کار میکنم مستقلم از زندگی الانم بیشتر راضیم 

نه عزیزم من یکساله طلاق گرفتم اگر در جریان تاپیک های قبلیم بوده باشی عاشق بچه بودم اما پارسال شوهرم ...

فدات بشم من من خواننده خاموش بودم تاپیک هاتو بله دنبال میکردم و عشقت نسبت به داشتن بچه رو خیلی با تمام وجود حس میکردم حرفات از دل میومد اون تاپیک سیسمونیت که برای نینی آینده لباس خریده بودی خیلی از ظالمیه اون بیشرف شوهر سابقت دلم رنجی که تو رو از حق مادری محروم کرده بود الهی یه روز خوش نبینه و بدبخت و رسوای دنیا بشه و بدترین بلاها سرش بیاد الهی خدا مهلتش نده زندگی نو بسازه  من خودم زنم از احساسهای لطیف و زیبای مادرانه که هر دختری دوست داره تجربه کنه میفهمم و درک میکنم همش تاپیکاتو میخوندم میگفتم خدا از شوهرت نگذره که با خانم با احساس و خانمی مثل شما همچنین رفتاری میکنه خدارو شکر ازش جداشدی حیف عمرو جوونی و زمان با ارزشی که با اون بی خاصیت شرور سنگدل بی رحم صرف شد خدا هزاران بار ازش نگذره الهی به زمین گرم بخوره خدارو شکر مستقلید و شاغلی الهی خدا جوری قشنگ برات بچینه و خوشبخت ترین بشی که جبران همه ی تلخی های زندگیه قبلیت بشه الهی ببخش زیاد شد عزیزم خدا دوست داشته ازون بیشرف بچه دار نشدی خدا بهترشو برات کنار گذاشته قربونت

نه عزیزم من یکساله طلاق گرفتم اگر در جریان تاپیک های قبلیم بوده باشی عاشق بچه بودم اما پارسال شوهرم ...

عزیزم به چه کاری مشغولی چقدر خوبه که دستت تو جیبه خودته دختر قوی احسنت بهت ؟

فدات بشم من من خواننده خاموش بودم تاپیک هاتو بله دنبال میکردم و عشقت نسبت به داشتن بچه رو خیلی با تم ...

من همون روز توی محضر موقع صیغه طلاق بخشیدمش و الآن میگم امیدوارم اونم خوشبخت بشه 

راست و دروغش نمی‌دونم اما از اطرافیانش شنیدم خودش هم انگار پشیمونه و گفته ک خیلی تنها شدم 

اما خب اون دیگه تواین یکسال اصلأ دیگه سمت من نیومد حتی پیام نداد 

عزیزم به چه کاری مشغولی چقدر خوبه که دستت تو جیبه خودته دختر قوی احسنت بهت ؟

تو مغازه شیرینی فروشی کار میکنم حدود 11 ماهه 

عذاب وجدان انگار گرفت و حقمو نخورد و بهم مهریه م داد همسر سابقم ، منم ماشین خریدم که برای سرکار رفتن راحت باشم 

من همون روز توی محضر موقع صیغه طلاق بخشیدمش و الآن میگم امیدوارم اونم خوشبخت بشه راست و دروغش نمی‌دو ...

الهی چه دل پاک و مهربونی داری اما نمیدونم من از پشت گوشی چقدر نفرینش میکردم و الانم میگم خدا ازش نگذره که اون چند مدت هم با احساست بازی کرد و سرکارت گذاشت خدا از همچین مردهایی نگذره دختر مردم رو دور از جون بدبخت میکنن و عمرو و جوونیشو چندساله تباه میکنن بعد خیلی خونسرد میگناه نمیخوامت دوست ندارم میخواستم خودت خسته شی الهی خدا با همون بی رحمی خود اون بیشرف همینطور بی رحمانه ازش انتقام بگیره من بنظرم  خیلی ظالمانه و بی انصافانه و بی رحمانه ست آدمی رو معلق نگه داری و بلاتکلیف و آخر سر هم با بی رحمیه تمام از خودت برونیش و حس نا کافی بودن بهش بدی بخدا لیافت خانمی و خوبی و متانت و نجیب بودن شمارو نداشته تورو خدا این بار با چشم باز انتخاب کن جواب هر بیشرف بی احساسی رو نده

تو مغازه شیرینی فروشی کار میکنم حدود 11 ماهه عذاب وجدان انگار گرفت و حقمو نخورد و بهم مهریه م داد هم ...

تنت سلامت باشه عزیزم موفق باشی انشالله کار خوبی کردی مهریه تو گرفتی از کل حقوقاتت انشالله نگذشته باشی ماشینتم مبارکت باشه انشالله چرخش به خیر و برکت و رزق و روزی زیاد بچرخه مراقب خودت باش تو لایق بهترینایی عزیزم

الهی چه دل پاک و مهربونی داری اما نمیدونم من از پشت گوشی چقدر نفرینش میکردم و الانم میگم خدا ازش نگذ ...

الآن دو سه نفر سرکار م گفتن ازت خوشم میاد شماره بده اما خب قصد شون دوستی بود و حتی معلوم نبود مجردن یا متأهل ک گفتم نه 

الآن از یه نفر یه مدته خوشم اومده اما خب معلوم نیست اون بخواد نخواد اون حرفی نزده منم چیزی نگفتم 

فقط امیدوارم دیگه شکست رو تجربه نکنم من خیلی اذیت شدم امیدوارم خدا خودش فقط پشتم باشه 

الآن دو سه نفر سرکار م گفتن ازت خوشم میاد شماره بده اما خب قصد شون دوستی بود و حتی معلوم نبود مجردن ...

خیلی مراقب باش سریع دل نبازی قشنگم تجربه قبلیت و هیچوقت یادت نره انشالله هیچوقت تلخی گذشته برات تکرار نشه اما خودت منتظر اونی که خدا برات کنار گذاشته بمون میدونی اگه کسی با تمام وجود بخوادت هر کاری حاضر بکنه بدستت بیاره و فقط این کافی نیس باید با دقت بسنجی ببینی آدم خوبی هست پاکدامن و نجیب و مومن و خدا ترس هست وجدان داره با انصافه آبروی تو رو آبروی خودش میدونه حرمت و احترام برای احساساتت قائله ناراحتیت براش مهمه و غیره خیلی موارد دیگه