از ازدواج دومتون راضی هستین ?چه جوری اشنا شدین?من همش میترسم که نکنه ازدواج دوم هم بد از اب دربیاد ولی از تنهایی هم خسته شدم دلم میخواد یه خانواده داشته باشم الان باهاشون برم بیرون
خواهشا اقایون به من درخواست ندن جایه دیگه دنبال اون چیزی که میخواین بگردین
آره بچه گناه داره به هر حال همه کسی از بچه ی زنش مواظبت نمیکنه
به نظرم بچه ها بزرگ میشن مثلا من بچم این وقتا که تعطیلات و مدرسه نمیره سریع زنگ میزنه با باباش میره خونه مادربزرگ پدربزرگش. چون تو خونه با من تنهاست میگه حوصله ام سر میره اونوقت من خیلی تنها میشم
به نظرم بچه ها بزرگ میشن مثلا من بچم این وقتا که تعطیلات و مدرسه نمیره سریع زنگ میزنه با باباش میره ...
والا عزیزم منم میخوام جدا بشم مشکلم دخترمه ده سالشه نمیخوام بزارمش پیش باباش از یه طرف خودمم جوونم دوس دارم ازدواج کنم با یه آدم خوب نمیدونم چکار کنم شما بچتون دختره یا پسر
آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
والا عزیزم منم میخوام جدا بشم مشکلم دخترمه ده سالشه نمیخوام بزارمش پیش باباش از یه طرف خودمم جوونم ...
پسره اما دختر که حضانتش رو میتونی از نه سال خودش مشخص میکنه
ابته بابایه بچه منم مطمینن اگه بفهمه که ازدواج کردم بچه رو از من میگیره ولی خب پسرمم روزهاییه تعطیل خودش میره پیش اونا مثلا من لحظه تحویل سال تنها بودم تا الان الانم زنگ زده میگه مامان من دوست دارم امشبم اینجا بمونم گفتم باشه عزیزم اگه دوست داری بمون مواظب خودت باش ولی خب من به خاطر اون پیش خودم میگفتم هیچوقت ازدواج نمیکنم اما میبینم خب بچه ها هم زندگی خودشون رو دارن و در نهایت هم ازدواج میکنن این منم که تنها میمونم
پسره اما دختر که حضانتش رو میتونی از نه سال خودش مشخص میکنهابته بابایه بچه منم مطمینن اگه بفهمه که ا ...
بله عزیزم درسته منم اشتباه میکنم به قول مادرم فردا بچم بزرگ میشه سر من بی کلاه میمونه بچه رو میتونی چند روز پیش تو باشه چند روز پیش باباش امیدوارم بهترین بخت نصیبت بشه گلم
آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤