2777
2789
عنوان

کیا ازدواج دومشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 133 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بچه گناه داره به هر حال همه کسی از بچه ی زنش مواظبت نمیکنه

به نظرم بچه ها بزرگ میشن مثلا من بچم این وقتا که تعطیلات و مدرسه نمیره سریع زنگ میزنه با باباش میره خونه مادربزرگ پدربزرگش. چون تو خونه با من تنهاست میگه حوصله ام سر میره اونوقت من خیلی تنها میشم 

بددل شکاک عصبی فحاش کتک میزنه تحقیقرم میکنه تنبل بی عرضه تهمت میزنه بی ادب

چه بد چند ساله ازدواج کردی?منم از مردها میترسم اما بیشتر دلم میخواست خانواده داشته باشم که دور و ورم شلوغ باشه

به نظرم بچه ها بزرگ میشن مثلا من بچم این وقتا که تعطیلات و مدرسه نمیره سریع زنگ میزنه با باباش میره ...

والا عزیزم منم میخوام جدا بشم مشکلم دخترمه ده سالشه نمی‌خوام بزارمش پیش باباش از یه طرف خودمم جوونم دوس دارم ازدواج کنم با یه آدم خوب نمی‌دونم چکار کنم شما بچتون دختره یا پسر 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
چه بد چند ساله ازدواج کردی?منم از مردها میترسم اما بیشتر دلم میخواست خانواده داشته باشم که دور و ورم ...

۶ ساله ۲۰ سالگی ازدواج کردم الان ۲۶ سالمه اینقدر که از این زندگی ضربه خوردم از طلاقم نخوردم 

ازدواج خوبه ولی به هر بی سرو پایی بله نگو یه آدم خوب با شرف با خانواده پیدا کن 

انشالله خدا بحق این وقت عزیزم همسر خوب و انسان نصیبت کنه خوشبختشی

والا عزیزم منم میخوام جدا بشم مشکلم دخترمه ده سالشه نمی‌خوام بزارمش پیش باباش از یه طرف خودمم جوونم ...

پسره اما دختر که حضانتش رو میتونی از نه سال خودش مشخص میکنه

ابته بابایه بچه منم مطمینن اگه بفهمه که ازدواج کردم بچه رو از من میگیره ولی خب پسرمم روزهاییه تعطیل خودش میره پیش اونا مثلا من لحظه تحویل سال تنها بودم تا الان الانم زنگ زده میگه مامان من دوست دارم امشبم اینجا بمونم گفتم باشه عزیزم اگه دوست داری بمون مواظب خودت باش ولی خب من به خاطر اون پیش خودم میگفتم هیچوقت ازدواج نمیکنم اما میبینم خب بچه ها هم زندگی خودشون رو دارن و در نهایت هم ازدواج میکنن این منم که تنها میمونم

۶ ساله ۲۰ سالگی ازدواج کردم الان ۲۶ سالمه اینقدر که از این زندگی ضربه خوردم از طلاقم نخوردم ازدواج خ ...

ممنون ایشاله خدا همسرتم عاقل کنه 

به نظرت چجوری میشه فهمید یه مردی خوبه یا بد 

پسره اما دختر که حضانتش رو میتونی از نه سال خودش مشخص میکنهابته بابایه بچه منم مطمینن اگه بفهمه که ا ...

بله عزیزم درسته منم اشتباه میکنم به قول مادرم فردا بچم بزرگ میشه سر من بی کلاه میمونه بچه رو میتونی چند روز پیش تو باشه چند روز پیش باباش امیدوارم بهترین بخت نصیبت بشه گلم

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤