2777
2789
عنوان

کسی بودع رو برادرشوهرش کراش بزنه🥲😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 109 پست
همه بدن فقط داهاتیای ایران که ننشون واسشون زن میگیرن خوبنتو سال ۲۰۲۵ چرا زنده اید واقعاتموم شید لطفا ...

من موندم عدم تعهد چه ربطی به نوع ازدواج داره آدم هم بوده بعد سالها دوستی ازدواج کرده ولی با فامیل شوهر یا فامیل زن خیانت کرده بهش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم همینو گفتم تو تاکید داری که سنتیا بدبختن

تاکید دارم بله

ازدواج با کسی که دوسش نداری و بعدا ممکنه حسی بهش پیدا کنی خودش بدبختیه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
حوصله داری با اینا بحث میکنی ولشون کن همه ناحقن فقط اینا حقن فقط بلندن قضاوت کنن

هموون 

خودشون سراسر مشکل دیوانه..

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
تاکید دارم بلهازدواج با کسی که دوسش نداری و بعدا ممکنه حسی بهش پیدا کنی خودش بدبختیه

باشه تو راست میگی 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
من موندم عدم تعهد چه ربطی به نوع ازدواج داره آدم هم بوده بعد سالها دوستی ازدواج کرده ولی با فامیل شو ...

ربط داره عزیزم

حالا اون ذاتش خراب بوده

ولی ادم به کسی که دوسش داره راحت تر خیانت میکنه یا کسی که حسی بهش نداره؟

بیشتر ببینید
تحمیل نیست همین کار غلط باعث بروز هزار مشکل میشهکودکان بیمار که شاهد جر و بحثای زیادنطلاقای زیادرواج ...

اره  دقیقا مثلا یکی از دوستای مادرم میگفت خجالت نمیکشی دخترت 6 سال با پسره توی رابطه بود :/

مادر گفت دختر من کاری نکرده بخوام خجالت بکشم رابطه هدفدار داره 🫠😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

میشه منو راهنمایی کنید چطوری از ذهنم بندازمش بیرون

اگه تاپیک ات واقعی باشه

ببین تا حد امکان ازش دوری کن زیاد نبینش سعی کن انرژی مثبت بدی به همسرت ویژگی های مثبت همسرت تو ببین باهامبرید بیرون خودتو سرگرم که بهش فکر نکنی

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

اره دقیقا مثلا یکی از دوستای مادرم میگفت خجالت نمیکشی دخترت 6 سال با پسره توی رابطه بود :/مادر گفت ...

یکی بود خیلی جدی ب من میگف شوهرت چرا تورو گرف مگه باهاش دوست نبودی😂😐شوهر من دختر افتاب مهتاب ندیده میخواست 

بعد ا دواجمون مدام ایتستا به شوهرم پیام میداد😐😂😂

بیشتر ببینید