2777
2789

از فردا همه با یه پارت بندی مشخص درس بخونیم شب هم گزارش بدیم من خودم تنهایی واقعا خیلی سختمه بخونم چند نفر باشیم انگیزه داشته باشیم برای آخرای راه .. 

پارت بندی هم یک ساعته با یه ربع استراحت بینش ..

شروع و پایان پارتتونو داخل همین تاپیک اعلام میکنین ..

پایه هستین اگر شروع کنیم از فردا ؟

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
پایه ام از فردا شروع کنیم قویولی نمیتونم اینجا بیام گزارش بدم😂🫠

اینجا که کسی نیومد فقط خودم و خودتیم 😁❤ 

عیبی نداره اگه میخوای آیدی ایتا بده اونجا بخونیم منم همه چیمو حذف کردم فقط ایتا دارم :)

رشتت چیه ؟

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا که کسی نیومد فقط خودم و خودتیم 😁❤ عیبی نداره اگه میخوای آیدی ایتا بده اونجا بخونیم منم همه چی ...

اوکیه.ولی چالش من اینه اگ از فردا شروع کنم تایم گوشی رو کمتر کنممم🫠😂💔

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋

اوکیه.ولی چالش من اینه اگ از فردا شروع کنم تایم گوشی رو کمتر کنممم🫠😂💔

آها متوجه شدم مشکلی نیست اگه نخواستی پارت بندی اعلام کنی من بهت اعلام میکنم تو فقط حاضری صبح و گزارش بده 😁

بیشتر ببینید
آها متوجه شدم مشکلی نیست اگه نخواستی پارت بندی اعلام کنی من بهت اعلام میکنم تو فقط حاضری صبح و گزارش ...

من اصن گزارش نمیدممم😂🫠ولی از فردا میام شروع کنم قوی

تجربیم عشقم

من اصن گزارش نمیدممم😂🫠ولی از فردا میام شروع کنم قویتجربیم عشقم

گیج شدم 🤣

الان شروع و پایان اعلام میکنی با حاضری صبح یا اینم نه ؟ 😂

بیشتر ببینید
ن هیچیفقط پایه ام از فردا بخونیم قوی😂🫠💔شروع کنیم

سخته یکم اینجوری انگیزه من میفته😂 ولی خب باشه بعد کنکور بیا نتیجه رو بگو 

بیشتر ببینید
منم هستم

دمت گرم عزیزم ❤ اگه دوست داشتی یه پارت بندی بنویس باهاش پیش بریم 

بیشتر ببینید
سخته یکم اینجوری انگیزه من میفته😂 ولی خب باشه بعد کنکور بیا نتیجه رو بگو

عع چرا

باش عشقم

اسی شانس توعه🫠😂کسی نیومد اونیم ک اومد منم ک تکلیفم با خدمم مشخص نیس😂😅

دمت گرم عزیزم ❤ اگه دوست داشتی یه پارت بندی بنویس باهاش پیش بریم

۷ نیم تا ۸ نیم 

۹ تا ۱۰

۱۰ نیم ۱۱ نیم

۱۲ تا ۱

۳ تا ۴

۴ نیم تا ۵ نیم

۶ تا ۷

۷ نیم تا ۸ نیم

۹ تا ۱۰

۱۰ نیم تا ۱۲ نیم 

۱۱ ساعت

من اینطوری درس میخونم مشاورم گفته داخل عید ساعت مطالعه کمتر از ۱۰ قبول نیست

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
عع چراباش عشقماسی شانس توعه🫠😂کسی نیومد اونیم ک اومد منم ک تکلیفم با خدمم مشخص نیس😂😅

ای بابا آره شانس منه 😭😂😂 امیدوارم موفق باشیم 

بیشتر ببینید
۷ نیم تا ۸ نیم ۹ تا ۱۰۱۰ نیم ۱۱ نیم۱۲ تا ۱۳ تا ۴۴ نیم تا ۵ نیم۶ تا ۷۷ نیم تا ۸ نیم۹ تا ۱۰۱۰ نیم تا ۱ ...

عالیه عزیزم من ۸ ساعت میخوام بخونم همینم برام رکورده 😁❤ 

تا ساعت ۸ و نیم هستم اینجوری 

بیشتر ببینید