2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلم آقایون با خانمی که آشپزیش معمولی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم کل عمرمو درس خوندم . بعد ازدواج اشپزی یاد گرفتم ک خداروشکر راضیم اشپزی چیزی نیس ک یاد گرفتنش سخت ...

ممکنه هیچوقت به خوبی خانمای کدبانو نشه آدم چون آشپزی علاقع و‌زمان لازم داره

الهی مرا آن ده که آن به ... 

مرداي امروزي خودشون آشپزي بلدن و قطعا اين چيزا براشون ملاك نيست وگرنه ميرن سنتي ازدواج ميكنن به يه خ ...

این حرفتونم کاملا منطقیه

اینم هست ولی ممکنه هیچوقت نتونه کدبانو بشه

الان دور و اطرافم زیاد می بینم خانمها با وجود اینکه شاغل هم نیستند ولی بیشتر اوقات غذای آماده سفارش میدن و زیاد به آشپزی علاقه ندارن

کاربر آقا 
الان دور و اطرافم زیاد می بینم خانمها با وجود اینکه شاغل هم نیستند ولی بیشتر اوقات غذای آماده سفارش ...

این دیگه بده نمیپذیرم ،چون زیاد غذای بیرون خوردن برای بدن ضرر داره ،خانواده ما که خیلی حساسه ،من خودم تو مهرماه سر غذای بیرون دوبار رفتم درمانگاه،یبارش از درد در حد مرگ جیغ میکشیدم،عادت نداریم