2777
2789

وقتی تاپیکی که درباره ی حاملگی اون زن فقیره رو دیدم یادم اومد . 

آقا تو خیابون داشتم میرفتم یهو اومد که تو رو خدا کمک کن و پول ندارم ‌. منم اومدم یه ۱۰_۲۰ تومن بدم بهش ‌یهو گفت تو رو خدا بیشتر بده بچه هام گشنن . بعد اشاره کرد بهشون دیدم ۳ تا بچه داره و چهارمی رو حامله بود😑😑😑

منم همونجا گفتم به تویی که خودت داری خودت و بچه هاتو فقیر تر میکنی هزار تومنم نمیدم . وای حالا بماند که یه ساعت آویزیون کیف من شده بود و من دیگه اینقد داد زدم تا ولم کرد

بابت حرفم واقعا عذاب وجدان دارم ولی اگه برگردم عقب باز همینو میگم . اینم بمونه که بگم لطفا نسل فقیر رو افزایش ندید 

بزارید منقرض شه . خدا روزی رسونه ولی مغزم بهتون داده ازش کار بکشید🤦🏻‍♀️💔

کاربری مال ۲ نفره🦥

به خاطر شجاعتت تو این سایت اینو گفتی 

بهت تبریک‌میگم 😂😂

قورتت ندن 😐

اینجا خیلی آماده ن

مخصوصا تو بحث بچه سوم و چهارم و .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میبردیش داروخونه وسیله جلوگیری براش میخریدی

الان به کارش میاد ؟ 😂  چهارمی تو راه بوده ..... یاد اون فیلم افتادم‌که‌پزشک زنان خودش دختره رو عقیم کرده بود بدون اطلاع بهشون‌(دختره کارتن خواب بود و ....)

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

الان توی تاپیک بغلی سرزمین دعواس.

طرف گفته وقتی پول ندارید بچه ندارید ولی لحنش بد بوده ملت ریختن تگش می‌کنند میگن توهین‌کرده گفته هرکی شرایط بدی داره ۴ تا بچه بیاره حیوانه

🙏منتظر یک معجزه ام دعام میکنید🙏

بشدت موافقم 

درک نمیکنم واقعا 

ما خونه داریم زمین و مغازه داریم درآمد ماهی بالای ۹۰ داریم بازم کم میاریم و جرئت ندارم به بچه ی سوم حتی فکر هم کنم با این وضعیت داغون که هرروز همه چی گرون تر میشه و آینده نامعلوم داریم بعد اینا با گدایی بچه میخوان بزرگ کنن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

اخ اخ منم همیشه اینو میگم

بابا پول نداری نزاااا 

مگه مجبوری

تو این وضعیت پنج تا شیش تا میزائن 

میدونی اینا عادت کردن به گدایی اصلاااا نباید بهشون کمک کرد

یه پسر بچه اومد گیر داد پول بده و فلان یه اقایی از اقوام کنارمون بود لباس مکانیکی تن کرده بود بعد گفت تو مکانیکی این اقا گفت اره از بچگی کار کردم تو چرا نمیای مکانیکی کار کنی میتونیا میخوای بیا پیش خودم یادت بدم 

برگشت گفت نه بابا پول نداره که مکانیکی

اینا گدایی رو به یه شغل شرافتمندانه ترجیح میدن

حرفتون باطلا نوشت .من یه بچه دارم اونم ناخاسته از رو نادانی باردار شدم روزی هزار بار خودمو لعنت میکن ...

عزیزم حالا دیگه بابت اون بچه خودت رو لعنت نکن 

(کفر نعمت از کفت بیرون کند) خدا نکرده 

یه روزی همین بچه میشه فرشته ی همیشه همراه زندگیت . 

شکرگزار باش بابتش

خیلیاشون بچه های خودشون نیست جدی نگیر اینا زرنگ تر هستن ۴ تا نمیارن الان اتفاقا توی قشر پولدار مد شد ...

کپی هم بودن بعدشم دیدم که مامان صداش کردن

حالا هر چیم باشه باز فقیره چرا بچه میاره

کاربری مال ۲ نفره🦥