2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلم آقایون با خانمی که آشپزیش معمولی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 43 پست
خداروشکر 👏👏شانس آوردی اهل شکم نی 😁

دقیقا

البته اشپزی هنر و مهارت خوبیه

ادم از کسبش پشیمون نمیشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جاریم فقط سه مدل غذا میپزه ماکارانی 

مرغ و قیمه 

برای برادر شوهرم ظاهرن مهم نیس یه سره از بیرون غذا میگیرن 

البته گهگداری هم برای بچه هاش سیب زمینی سرخ میکنه😅  تحصیلات هم نداره تا چهارم ابتدایی خونده 

قد ۱۵۸

تو صورتش هیییییچ زیبایی نیس اینو کسی داره میگه که همروواقعا زیبا میبینه ولی این بشر به خاطر اخلاقش یه زشت به تمام معناس 

برادرشوهر بازاری  به شدت ولخرج 

باور کن به شانسه 

اسمم نظر همسرمه
۳۲سالمه هم درس خوندم هم چنتاهنربلدم هم آشپزیم تکمیله کلاآشپزی باچیزی منافات نداره اون شخصم سعی کنه ی ...

دیگه همش رفته سرکار ،به آشپزی هم علاقه زیادی نداره ،در حد سیر شدن بلده 😄

الهی مرا آن ده که آن به ... 

اکثرا براشون اهمیت نداره چون بعداز ازدواج اگه خود دختره بخاد تو اشپزی راه میوفته بنظرم اگه مرد بخاد ...

خب خداروشکر ،به نظر منم شور و شوق زندگی و‌دوست داشتن مرد میتونه شرایط رو تغییر بده

نهایت یاد میگیرن چیز خاصی نیست آشپزی که ،کلی معیار های مهمو ول کنن بخاطر آشپزی ازدواج نکنن🫤 خیلی ا ...

خوبه ،من و خالم هم سن هستیم ،خاله م کدبانو هست من خودم معمولی ام ... هیچوقت فک نمیکنم بتونم به پاش برسم 😄 خودم خیلی علاقه به آشپزخونه ندارم 

دقیقاالبته اشپزی هنر و مهارت خوبیهادم از کسبش پشیمون نمیشه

موافقم 👌 هرچند باید علاقه هم باشه ،بعضیا کلا حوصله آشپزی ندارن ،خونه‌ما مامانمم بیشتر تایمش تو آشپزخونه ست ،بعضیا هم فقط دووعده میخورن ،من خودم خیلی علاقع به آشپزخونه ندارم ،حس میکنم وقت تلف کردنه

خوبه ،من و خالم هم سن هستیم ،خاله م کدبانو هست من خودم معمولی ام ... هیچوقت فک نمیکنم بتونم به پاش ب ...

ازدواج کنی بخاطر ذوق و علاقه ای که پیش میاد خود به خود سعیتو بیشتر میکنی برای آشپزی

جاریم فقط سه مدل غذا میپزه ماکارانی مرغ و قیمه برای برادر شوهرم ظاهرن مهم نیس یه سره از بیرون غذا می ...

خیلی خیلی باحال توضیح دادی 😂آره منم میبینم بعضیا مدام از بیرون غذا سفارش میدن یا حتی کلا دو وعده میخورن ،برادر شوهرتون واقعا مرد خوبیه ،چون اکثرا مردا اهل شکم هستن ،دایی من خیلی سخت گیره به غذا ،پدرم سخت گیره