2777
2789
عنوان

میشه در مورد یه پسر راهنماییم کنید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست
معلومه که نباید فرصت بدیناولین دغدغه بعد رابطه اینه که شما میگی آنفالو کن خانمهای دیگه رواگر شما تو ...

اتفاقا تو چیزای دیگه خیلی شبیهیم

فقط تو این مورد موندم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دو هفته

مدت زیادی نیست میتونی بهش فرصت بدی. اما اون لیست طویل از دخترا هم خطرناک میزنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اخه زیاد حوصله ندارممیخوام اگه پسر مناسبی نباشه انفالوش کنم فراموشش کنم

پسری که تو اینستا بهت درخواست میده مطمئن باش شما اولین نفر یا آخرین نفر نیستی،اینا فقط واسه عشق و حال خودشون میخوان و گزنه هدف ازدواج ندارن،اگه خودت و احساست و عمرت برات مهمه خودتو درگیره این چیزا نکن

Math

رفیق از اینستاگرام مرد زندگی نمیشه پیدا کرد . مواظب باش

از بچگیم خانوادشو میشناسم

چون آشنا بود درخواستشو قبول کردم

اکه انفالوش نکنی بعد از کلی س کس و رابطه جنسی و ناراحتی خودت مجبور به بلاک و انفالوش میشی

نه اهل این چیزا نیستم

اتفاقا تو چیزای دیگه خیلی شبیهیمفقط تو این مورد موندم

باهاشون صحبت کردین؟

نمی‌دونم ولی اگرم پیشنهاد داد و قبول کردین خیلی حواستون رو جمع کنین و حتما همون اول خط قرمز هاتونو مشخص کنین و قاطع صحبت کنین 

مدت زیادی نیست میتونی بهش فرصت بدی. اما اون لیست طویل از دخترا هم خطرناک میزنه.

اره 

اخه امروزم احساسم کردم چندتا بهشون اضافه شده

اخه زیاد حوصله ندارممیخوام اگه پسر مناسبی نباشه انفالوش کنم فراموشش کنم

ع،یزم این پسر معلومه واسه سرگرمی خودش هست میگی آشنا هم هست بعد همه جاپمر میکنه ابروتم میبره بیخیال شو آدم که فهطی نیست خودت ملعبه نکن

باهاشون صحبت کردین؟نمی‌دونم ولی اگرم پیشنهاد داد و قبول کردین خیلی حواستون رو جمع کنین و حتما همون ا ...

نه صحبت نکردیم

میخواد سر صحبتو باز کنه و من فعلا بهش روی خوش نشون ندادم

دیگه همین که وارد بشی دست خودت نیس دیگه

دست خودمه

تا حالا اشنایی های زیادی داشتم

و مراقب خط قرمزام بودم که کسی رد نکنه 

ع،یزم این پسر معلومه واسه سرگرمی خودش هست میگی آشنا هم هست بعد همه جاپمر میکنه ابروتم میبره بیخیال ش ...

ماشالا ادمای نی نی سایت چقدر انرژی منفی و بدبینن

فقط چون فالور دختر داره تا بی آبرو کردن من پیش رفتین!