2777
2789
عنوان

چرا بعضی کاربرا حقیقت هارو نمیگن در مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 60 پست
امروزم یه کاربر گفت زنی که کار خونه نکنه به درد لای جرز دیوار میخوره

اخه کار خونه دیگه همه میکنن تمیز کردن جارو کردن اینا جدا از اینا تمیزی برای روحیه خودمون هم خوبه

-خودت باش؛ جهان اصالت را میستاید! ✨️

کاملا موافقم ولی بدتر از همه اون مجرد هایی هستن که وقتی همسن هاشون ازدواج میکنن با نگاه حقارت آمیزی ...

افرین اونام رو مخن 

چون اصلا مستقل بودن و ازدواج ربطی بهم نداره 

من کاملا درکت میکنم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نظرات اینجا زیاد مهم نیستش یه خانمی اینجا چند وقت پیش میگفت زنی که سرکار نره شوهرش بهش خیانت میکنه

چرت و پرت محض گفته طرف

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

چرا فکر میکنی تو حقیقت رو میدونی؟!

اون "حقیقت" فقط برای شرایط خودت صدق میکنه نه دیگران!!!

جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ

برای همه یه نسخه یکسان نپیچیم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙    این کاربر دیگه حوصله نی نی سایت رو نداره و حذفش کرده...حذف کاربری:1404/1/13                                                                       ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بیشتر ببینید
خب اونی که اینطوری میگه میخوادکه استارتر اون تاپیک یک ذره از اون حال و هوای دپرس بیرون بیاداخه برگرد ...

بحث اسی سن ازدواج نیست 

بحثش کساییه که یه نسخه برا همه میپیچن و میگن متاهلی بده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟!

اخه کار خونه دیگه همه میکنن تمیز کردن جارو کردن اینا جدا از اینا تمیزی برای روحیه خودمون هم خوبه

هرکسی یه انتخابی داره

ما نمیتونیم صرفا بر اساس انتخاب های بقیه بهشون بگیم به درد نخور و مصرف کننده

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

طرف مياد تاپيك ميزنه واي از بي شوهري مُردم

خوب اين معلومه هنوز بلوغ ازدواج رو نداره 

يا ميگه پسره اومده ميگه ١٤ تا سكه ، پيش مادرم بايد زندگي كني

پيشنهاد ازدواج به همچين ادمي يعني افتادن از چاله توي چاه

واسه همينه كاربرا اينطوري ميگن

وگرنه يكي بياد تاپيك بزنه بگه كيس اوكازيون دارم

همه بهش ميگم شوهر كن

از نظر خودم واسه ازدواج هیچ وقت دیر نیست و هیج محدودیتی نداره ‌.

ببین از دنیای بی خیالی (مجرد )وارد دنیایی از مسئولیت میشی ..خیلی دغدغه ها تو زندگی متاهلی برات پیش میاد گ این دغدغه رو اصلا تو مجردی نداری ...

ازدواج خیییلی خوبه و هیچ مردی هم کامل کامل نیست گاهی وقتا ی شرایط هایی رو اصلا دوس نداری ولی مجبوری پا ب پای همسر پیش بری ..

واسه بچه دار شدن ممکنه ی خانم ۲۲ ساله دچار مشکل شه ولی ی خانم دیگ با اولین اقدام تو سن ۳۵ سالگی حامله شه ..

گاهی شوهرت و خودت نظر متفاوتی داری باید اینقد فشار بیاری ب خودت تا ب تفاهم برسی باهاش و هم نظر بشی .

متاهلی گاهی هم اینقد خوبه دو تایی مسافرت رفتن ها دوتایی خیلی کارارو کنی واقعا ب آدم خوش می‌گذره ی حس اینکه ی همدم کنارته ک میتونی بهش تو شرایط سخت تکیه کنی گاهی هم ممکنه تو متاهلی اینقد تنها شی ک دوس داری فقط ب مجردی فکر کنی ک چه روز هایی کنار خانوادم داشتم .

متاهلی مسئولیت زیادی رو دوشته و ب خانم ها فشار میاد گاهی اوقات ب خاطر همین میگن مجردی خوبه ..

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
بحث اسی سن ازدواج نیست بحثش کساییه که یه نسخه برا همه میپیچن و میگن متاهلی بده

بنظرم بیشتر طبق شرایط فرد نظر میدن من خودم که اینطوری ام 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
خب اونی که اینطوری میگه میخوادکه استارتر اون تاپیک یک ذره از اون حال و هوای دپرس بیرون بیاداخه برگرد ...

لازم نیست با این لحن بگن 

من خودم توی کامنتم گفتم 

عزیزم درسته ک ۳۱ سالته ولی هنوز جا داری 

خواهان هاتو با معیار های الکی و سخت گیری رد نکن 

خود اسی ام هیچ مشکلی نداشت بهم گفت حق با منه  لازم نیست دروغ تحویل بقیه بدیم ک 

شاید باورت نشه این دروغا وقتی ادم  حقایق رو میدونه خیلی مسخره است ب جوری انگاری دارن مسخره ات میکنن

بیشتر ببینید
امروزم یه کاربر گفت زنی که کار خونه نکنه به درد لای جرز دیوار میخوره

چیزی نیست کار خونه خسته اش کرده

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙    این کاربر دیگه حوصله نی نی سایت رو نداره و حذفش کرده...حذف کاربری:1404/1/13                                                                       ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بیشتر ببینید
هرکسی یه انتخابی دارهما نمیتونیم صرفا بر اساس انتخاب های بقیه بهشون بگیم به درد نخور و مصرف کننده

اره دیگه اون کاربر هم لحن گفتنش درست نبوده خیلی خانما هستن بخاطر افسردگی حتی نمیتونن کار تمیز کردن خونه انجام بدن مثل خاله ی خودم که شوهرش اذیتش میکنه خالمم از افسردگی نمیتونه کار خونه کنه

-خودت باش؛ جهان اصالت را میستاید! ✨️