2777
2789

یک خانوم ۳۱ ساله ایی تاپیک زده ک برای ازدواج  کیس متناسب ندارم  و دیگران بهم میگن سنت بالاست 

همه نینی سایتیا میگفتن تو که سنی نداری فلان

خب نمیدونم چرا از رو دلسوزیه یا هرچیزی دروغ میگن؟ 

خب سنی ک داره ولی هنوز جا برای ادامه دادن هم داره 

در کل نمیدونم چرا سر مسئله ازدواج هرکی ناراحته ک ازدواج نکرده ی سری ادم میان میگن کار خوبو تو کردی ما که ناراضیم فلانیم 

خب اگر ناراضی هستین میتونین طلاق بگیرید  شب میرن بغل شوهراشون و بچهاشون میخوابن  تهش میان فتوا این مدلی میدن یا کسایی ک میگن با همسرمون مشکل داریم خب اینکه شما ازدواجت بد بوده دلیل نمیشه همه ازدواجا بد باشه ک  

از اون طرف راجب سن ازدواج این یک حقیقتیه ک باید بپذیریم خانوما بخاطر بچه داری و بارداری یکم محدودیت دارن برای اینکه به مشکل نخورن باید تا ۳۲ ۳۳ سالگی ازدواج کنن 

از معایب سن ازدواج بالا همینه دیگه شاید تو بچه دار شدی و خواستی دو تا بچه داشته باشی تو که حسش نکردی باید یک وقتی حوصله ایی اعصابی برات باقی مونده باشه یا نه؟ 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

باشه حالا تو حرص نخور

شنونده باید عاقل باشه

هر کی یه طرز فکر و عقیده‌ای داره 

قرار نیس همه مث شما فک کنن!

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه داری از اهداف ازدواچ نیست

تو سن ۴۰ سالگیم میسه ازدواج کرد

خیلیام شرایط طلاق ندارن

ازدواجم واقعا سخته

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

این باید و قوانین ساخت ذهن بشر رو دور بریزید 

اونوقت زندگی زیباتره 

خیلی مسخره اس که ادما مسیر و سرنوشتشون کاملا یکسان و شرکتی طور باشه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.               همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

کاملا موافقم 

ولی بدتر از همه اون مجرد هایی هستن که وقتی همسن هاشون ازدواج میکنن با نگاه حقارت آمیزی به قضیه نگاه میکنن

ازدواج ر مسخره میکنن و.... فک میکنن زن مستقل و قوی یعنی کسی که ازدواج نکنه 

حس خود شاخ پنداری دارن که مثلا اره ما عاشق هیچ پسری نمیشیم و ازدواج نمیکنیم هیچوقت و فلان

به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟!

باشه حالا تو حرص نخورشنونده باید عاقل باشههر کی یه طرز فکر و عقیده‌ای داره قرار نیس همه مث شما فک کن ...

قرار نیست مثل من فکر کنن 

ولی چه دلیلی داره از مشکلات بی پایه اساس همسرشون بگن توی تاپیکی ک طرف پیخواد ازدواج کنه؟ چیو میخوان ثابت کنن؟ 

فک میکنم هیچوقتی به امدازه ی الان اروم نیستم حیالت راحت حرص نمیخورم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

دقیقاااا 

مثلا من میگم نزدیک چل سالمه 

میگن سنی نداری!!  البته از سر محبت و دلسوزی میگن. 

اما

۴۰ ینی ورود به  به میانسالی. ینی من دیگه دخترک ۲۰ ساله شاد و پر انرژی نیستم.  الان باید به فکر بخت بچم باشم... 

دیگه بنظرم تو این سن ازدواج ها صرفا برای اینه که عمر بگذره. 

نظرات اینجا زیاد مهم نیستش یه خانمی اینجا چند وقت پیش میگفت زنی که سرکار نره شوهرش بهش خیانت میکنه

امروزم یه کاربر گفت زنی که کار خونه نکنه به درد لای جرز دیوار میخوره 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.               همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

خب اونی که اینطوری میگه میخوادکه استارتر اون تاپیک یک ذره از اون حال و هوای دپرس بیرون بیاداخه برگرده بهش بگه تو پیری اره شوهر نیست تو دیگه میمونی رو دست خانوادت همین خود شما برنمی‌گردی صاحب اون کامنت را جرواجر کنی ؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
درسته دیگه شرایط ازدواج سخته بجز مالی پیداشدن پسر خوب حتی

اره خیلییییی خیلییی سخته 

من خواهر خودم یک ازدواج ناموفق داشته با وجودی ک از نزدیک  همه چیزو دیدم ولی بازم دیدگاه منفی راجب ازدواج ندارم

بیشتر ببینید
دقیقاااا مثلا من میگم نزدیک چل سالمه میگن سنی نداری!! البته از سر محبت و دلسوزی میگن. اما۴۰ ینی ورو ...

به نظر هنوز برا ازدواجت دیر نشده 😂❤️ هنوزم میتونی ازدواج کنی 

خوشبخت باشی عزیزم ان شاء الله تو همین سال ازدواج کنی با همونی که میخواستی

به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟!