2777
2789
عنوان

اولین روز هزار و چهارصد و چهار

267 بازدید | 16 پست

چطور بود ؟

خوب بود؟

عیدتون هم مبارک سال خوبی داشته باشید 🍒🍒

نوتلا_ی_فندقی.                                                                  نوتلا ی فندقی هستم همینقدر خوشمزه و شیرین.🍫🌰🍫🌰

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه از 12 شب به بعد با همسرجان دعوا و بحث و قهر

در آخر امروز من کوتاه اومدم وگرنه خون و خونریزی میشد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خوب بود بارون گذشت انشالله سال خوبی داشته باشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شکر ولی مثل همیشه تکراری خونه ام . توچیسال خوبی باشه برای همگی🌱❤️

منم هی خوابیدم هی بیدار شدم.😂😂😂😂

بلاخره ساعت ۱ ظهر از تخت دل کندم بیدار شدم😂😂

نوتلا_ی_فندقی.                                                                  نوتلا ی فندقی هستم همینقدر خوشمزه و شیرین.🍫🌰🍫🌰

الهی واسه همه سال و ماه و روز خوبی باشهما صبح رفتیم بیرون دور دورعصرم انشالله میریم عید دیدنی

خوش بگذره🥰

لعنتی با سرماخوردن من شروع شده🤧

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید