2777
2789
عنوان

باقلوا با خمیر یوفکا

39 بازدید | 4 پست

خانما سلام. 

من چندروز پیش اومدم با خمیر یوفکا باقلوا بپزم قشنگ نشد چون نتونستم خوب به لایه های خمیر حالت بدم یکم خشک بود. اگر با خمیر یوفکا باقلوا درست کردید میشه لطفاً بگید چطور درست کردید؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب شهد که ریختی باید نرم میشد باقلوا

قبل از اینکه بذارم تو فر خواستم حالت بدم نشد. صاف پهن کردم بعد مربعی برش زدم خب لایه ها هم به همدیگه نچسبیده زشت شد نمیدونم بعضیا چیکار میکنن که لایه ها قشنگ به هم میچسبه باز نمیشه

خمیر یوفکا برای بورک و ایناست، شما باید خمیر مخصوص باقلوا یا هزارلا رو میخریدین ، خمیر باقلوا ظریف تر و نازک تر از خمیر یوفکاست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792