2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر شما امکان بارداری با وجود پریود شدن هست ؟ واینکه چند وقت بعد رابطه میتونم بی بی چک بزنم درست ...

منظورت اینه هم پریود باشی هم باردار ؟

۱۰ روز  بعد از عقب افتادن پریود بزنی دقیق تره 

اگر خدایی نکرده دوباره باردار نباشی شاید می خوای پریود بشی

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
یعنی امکانش هست باردار باشم ؟😢

بله اگر میدونی جلوگیری سفت و سختی نداشتی احتمال بارداری رو هم در نظر بگیر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
بله اگر میدونی جلوگیری سفت و سختی نداشتی احتمال بارداری رو هم در نظر بگیر

راستش خیلی رابطه نداشتم در حد سه چهار بار اونم با جلوگیری حالا چی کار کنم با لکه بینی بیبی چک بزنم میشه؟

راستش خیلی رابطه نداشتم در حد سه چهار بار اونم با جلوگیری حالا چی کار کنم با لکه بینی بیبی چک بزنم م ...

اول مطمئن شو که باردار نیستی بعد اگر احتمال بارداری منتفی شد و پریودم نشدی و همچنان لک دیدی برو یه متخصص زنان چکت حقیقتش من خودم بعد از زایمان تا بیشتر از یکسال بعد از زایمانم لکه بینی داشتم زایمان من سزارین بود شیرم نمیدادم که بگم ممکنه به خاطر شیری دهی هرمونام بهم ریخته باشن دیگه دکتر رفتم پیگیر شدم دارو خوردم و خدا روشکر مشکلم کنترل شدشایدم اگر شیر میدی یه بهم ریختگی هرمونی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40