2777
2789
عنوان

خرج دوا درمونش بشه زنکیه ی عوضی💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 63 پست

با نفرین فقط حالت بدتر میشه، آدمای مثل بابای شما چون طرد شدن بیشتر باج میدن که مثلا دوست داشته بشن و هیییییییچ وقت هم عوض نمیشن، نمونه اش مادر خود من که بچه هاش هیچ وقت نگفتیم این و میخوای اونو میخوای ولی پولایی که زحمت به دست میآورد خرج خانواده اش میکرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون هر کار هم کنه مادرشه،باید هواش و داشته باشه خدا خیرت بده که هوای پدرت و داشتی چرا منت می‌ذاری حا ...

هر کسی که یه بچه بزاعه اسمش مادر نیست همچین‌مادری نمیگم بهش کمک نکنه ولی خونواده خودش در اولویتن

اون مادرشه دوستش دارهپول داره، بهش میده.شما از این به بعد رعایت نکن اینقدر. که بعداً غصه بخوری...حال ...

مامانت چی شد ؟چرا بابات زن گرفت تواین وضعیت اخه؟!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم باید با سیاست آنقدر پدرت رو مدیریت کنید که نتونه به پ ل دادن به اون فکر کنهپیش پیش خرج بتراشید ...

کارگره متاسفانه کارش ثابث نیست ک بتونه قسط بده(: 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

حالا باز خوبه پدر تو بهت پول میده پدر من به ما پول نمی‌داد ولی میداد به ننش و خواهر برادرش کوفت کنن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

هر کسی که یه بچه بزاعه اسمش مادر نیست همچین‌مادری نمیگم بهش کمک نکنه ولی خونواده خودش در اولویتن

احترام پدر و مادر واجبه ،شما از کجا میدونی این خانم چقدر احترام کرده به مادربزرگش،شاید مادر بزرگ حق داشته باشه

خب پس نقش مادرت این وسط چیه تا حالا نشستین بدهای همین به اصطلاح مادرو بهش بگین ..

صدبار گفتیم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆