2777
2789
عنوان

خانومای متأهل وقتی شوهرتون عصبانی میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 27 پست
الهییی،،گریم گرفت واسه تنهاییش🥲مردهای مظلوم خیلی گناه دارنلطفا بخاطر خداهم که شده پناه خوبی براش با ...

خیلی تنهاست خودمم خیلی دلم به حالش میسوزه اما خوب تا توان دارم پشتشم که یه خورده از کمبود هاش کم کنم و حس خوب بهش بدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم شدیدا عصبیم با یه حرف کوچیک قاطی میکنم مثل روانیا میشم همه چی رو میشکونم هرکیم جلو دستم باشه ...

یا خدا شوهرت گناه داره😁😁😁

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

مشاور چی میخواد بگه؟ خودت باید شرایط رو مدیریت کنی، یعنی شما یک درصد هم توی عصبانیت یه آدم خونسرد نقش نداری؟ همون یک درصد رو مدیریت کن ببین چطور زندگیت گل و بلبل میشه 

خیلی تنهاست خودمم خیلی دلم به حالش میسوزه اما خوب تا توان دارم پشتشم که یه خورده از کمبود هاش کم کنم ...

انشااله خدا عوضشو بهت بده عزیزممم😘عاقبت بخیر بشی

مطمعن باش خدا هواتو داره

یا خدا شوهرت گناه داره😁😁😁

اره خیلی خیلی گناه داره،خیلی مظلومه

اگر یکی مثل خودم بود اصلا دلم نمیسوخت واسش ولی الان بعد هربار عصبی شدنم میشینم واسه مظلومیتش گریه میکنم🥲🥲

من اصلا دستم خودم نیست توخانواده ای بزرگ شدم که بابام همیشه همینجوری بود عموهام همینجوری بودن

من اگه عصبی بشم رو مخش راه میرم... اونم دادمیزنه واعصبانی میشه... بعد با لجن خنده داری میگه ـ... به خدا تو دیوانه ای😐🫱🏽‍🫲🏻😁🤪🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

خونه ما اون که عصبانی میشه منم شوهرم ارووم و گاهی ک خیلی رو مخ میرم و غر میزنم می‌ره بیرون تا حرفی نزنه ک نشه جمعش کرد چون یکی بگه ۱۰ تا می‌شنوه فقط آخرین سری بیگناه بهش گیر دادم خیلی عصبی شد چشاش قرمز شد یهو زد تو صورت خودش و رفت رو تراس تو گلو داد میزد ک صداش بیرون نره خیلی دلم براش سوخت و منم به خاطرش رفتم تو اتاق زدم زیر گریه نیم ساعت بعدش اومد گفت بیا ناهار بخور تنهام از گلوم پایین نمیره بیشتر شرمنده شدم 

مشاور چی میخواد بگه؟ خودت باید شرایط رو مدیریت کنی، یعنی شما یک درصد هم توی عصبانیت یه آدم خونسرد نق ...

شما که نمیدونی جریان چیه چرا جبهه میگیری😑😐ما همش سر بچه دعوا داریم مشاوره هم به خاطر بچه رفتیم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
خوب عصبانش نکنمن اگه شوهرم عصبانی بشه و بد رفتار کنه میگم تو خونه دادو بیداد نکن برو بیرون هرگوهی می ...

عذرمیخام.. ولی سعی کنید ازالفاظ توهینی،استفاده نکنید،چون ب مرور،بدترین عواقب رو به جا میذاره.

هرگِردی،گردونیس...

شما که نمیدونی جریان چیه چرا جبهه میگیری😑😐ما همش سر بچه دعوا داریم مشاوره هم به خاطر بچه رفتیم

عزیزم جبهه نگرفتم متاسفانه لحن از تایپ مشخص نمیشه سوال پرسیدی راهنماییت کردم یکبار دیگه برو کامنتم رو بخون