2777
2789
عنوان

دو خواستگار همزمان

171 بازدید | 8 پست

سلام به همه.من ۲۶ سالمه مطلقه هستم و با خانواده زندگی میکنم. چهارساله جدا شدم و بچه ندارم.

من دوسال پیش از طریق مجازی با یه اقایی اشنا شدم که آمریکایی بود و آمریکا زندگی میکرد. یه سری تفاوت عقاید در سبک زندگی هامون باعث شد من فکر کنم بدردم نمیخوره و کات کردم با ایشون. وقتی تموم کردیم یه ادم دیگه تو زندگیم اومد اما ایرانی بود و جسارت به عزیزان ایرانی نباشه وقتی دیدم چقدر دروغگو هست گفتم چقدر راحت کسی رو از دست دادم که جز صداقت چیزی نمی‌گفت. اون اقای آمریکایی خیلی وفادار و مهربون بود و خیلی برام هزینه میکرد. کلی پول میفرستاد و همیشه منو در جریان کاراش قرار می‌داد. اینم بگم که یه بچه‌سه ساله داشت و از بدو تولد بچه همسرش ازش طلاق گرفت و رفت. 

پنج ماه از کات کردن من با اقای آمریکایی گذشته بود که من هنوز نبودنش برام عادی نشده بود واقعا عاشقش بودم ولی برای فراموش کردنش رفته بودم با یک نفر که خیلی پیگیرم بود و تک پسر بود و فقط مادرشو داشت. بعد از دوسال رابطه دورا دور از امریکا و ما که هنوز همو از نزدیک ندیده بودیم فقط ویدئو کال بود... برام خیلی سخت بود اونم می‌گفت دولت آمریکا برای گرفتن اقامت تو از من تمکن مالی میخواد که من هنوز شرایطش و ندارم و باید صبر کنی. دوباره تصمیم گرفتم همینطور که بااین آقا هستم رابطمو با اون اقای امریکایی برگردونم. الان اقای آمریکایی با اصرار من برگشته و حدود پنج ماه شده که دوباره باهمیم. اون اقای ایرانی هم دست بردار نیست و میگه بهم قول بده با من میمونی و نمیری. چندبار تلاش کردم بهم بزنم که یکبار تهدیدم کرد میره پیش پدرم و عکس های ویدئو کال مارو بهش نشون میده و آبرومو می‌بره ‌... اما وقتی بهش برگشتم گفت عصبانی بوده و داشته دیوانه میشده. یه سری چیزای دیگم گفته بود که مثلاً تو دروغ گفتی بهم سر جریان مهریه ات و ... که همش دروغ بود و میخواست دروغ بده راست بگیره. 

این اقای ایرانی سر مناسبت ها حالت خساست داره و قطره چکانی چیزی میگیره و منتظره ببینه من چی میدم و بده بستونی رفتار میکنه. ولی مادرم که دید این اقا عجله داره گفت باید خونه بخری و اونم بقول خودش داره میگرده که بخره ولی طمعکاره و میگه باید خیلی بگردم. ازون طرف ادعای شدیدی داره که تو عشقت دیوانه وار عمل میکنم.

اقای امریکایی هم الان میگه تمکن مالی ام اوکی هست و چندماه دیگه حدودا سه ماه دیگه پاسپورتم میاد. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با آدم دروغگو زندگی نمیشه مخصوصا خسیس باشه حالا ملیتش مهم نیست ولی همون ک فکر می‌کنی بهتره رو بچسب و اون یکی رو بیخیال

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید

یکم به خودت زمان بده ببینی چند چندی کات میکنی باهاش و بعد التماسش میکنی برگرده سمتت از اونور همزمان باهاش با یه نفر دیگه در ارتباطی 

معنی تعهد برای شما چی تعریف میشه 

اصلا کاری به اون دو نفر ندارم خصوصیات بد چی دارن یکم رو خودت باید کار کنی شما 

ببخشمش؟ اوکی چون تو گفتی میبخشمش😕🫤 خیلی صحبتات با ارزش بود😕........ از وسعت تنهاییم همینقدر بگم ؛ تنها کس من بودی و من ، هیچکس تو...💔